Vánoční Svátky 2022

Vážení zákazníci, všem vám přejeme krásné a klidné Vánoce, které vás uspokojí. Jsme rádi, že jste si nás vybrali a pevně doufáme, že budete spokojeni i příští rok. Hodně štěstí a spokojenosti vám přeje KSwebdesign team The post Vánoční Svátky 2022 appeared first on KSwebdesign.

projít na článek

Dovolená Vánoční svátky

Dobrý den, dovolujeme si informovat, že v průběhu vánočních svátků tj. od 22.12. do 1.1. bude kancelář uzavřena. Těšíme se na shledanou opět v novém roce. The post Dovolená Vánoční svátky appeared first on Rezidence Stella Rozdělov.

projít na článek

Spokojené a klidné vánoční svátky!

Přeji všem spokojené a klidné vánoční svátky, hodně pohody a splnění všech přání! Václav Hrubec

projít na článek

PF 2022

Za naší kancelář bych Vám všem chtěl popřát krásné a spokojené Vánoční svátky, plné radosti a splněných přání. Rovněž Vám přeji plno zdraví a i tu pomyslnou kapičku štěstí v novém roce 2022.

projít na článek

Vánoční otevírací doba

Vážení návštěvníci, zaměstnanci Elnet Mobil Vám přejí pěkné vánoční svátky plné nicnedělání a odpočinku, rodinných návštěv a táců plného cukroví. Jsme tady pro Vás a snažíme se, abychom Vám byli k užitku i v příštím roce. Pěkné svátky přeje tým Elnet Mob

projít na článek

Státní svátky ČR 2022

V roce 2022 má Česká republika, stejně jako v roce 2021, celkem 13 dní, které jsou vyhlášeny jako oficiální státní svátek, případně jako významný den. Státní svátky 2022 vychází tentokrát celkem na 5 víkendových dnů a zbytek jsou dny, které jsou obvykle p

projít na článek