Vánoční trhy 2023

/*! elementor - v3.21.0 - 22-05-2024 */ .elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-stacked .elementor-drop-cap{background-color:#69727d;color:#fff}.elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-framed .elementor-drop-cap{color:#69727d;border:3px solid;background-color:transparent}.elementor-widget-text-editor:not(.elementor-drop-cap-view-default) .elementor-drop-cap{margin-top:8px}.elementor-widget-text-editor:not(.elementor-drop-cap-view-default) .elementor-drop-cap-letter{width:1em;height:1em}.elementor-widget-text-editor .elementor-drop-cap{float:left;text-align:center;line-height:1;font-size:50px}.elementor-widget-text-editor .elementor-drop-cap-letter{display:inline-block} Vídeň Katovice Krakov Článek Vánoční trhy 2023 se nejdříve objevil na Autoškola NEMO.

projít na článek

Vánoční trhy

Letos jsme se aktivně zúčastnili vánočních trhů v Bohumíně, kde jsme prodali vlastní výrobky s vánoční tématikou. Utržené peníze si rozdělily děti mezi sebe podle aktivní účasti při výrobě i prodeji. The post Vánoční trhy first appeared on dd

projít na článek

Vánoční jarmark 2023 video

Video z Vánočního jarmarku 2023 ke zhlédnutí ZDE. Článek Vánoční jarmark 2023 video se nejdříve objevil na Základní škola a Mateřská škola pro zrakově postižené a vady řeči.

projít na článek

Vánoční prázdniny

Vánoční prázdniny jsou od 23. 12. 2023 do 2. 1. 2024. Žáci přijdou do školy ve středu 3. 1. 2024. Článek Vánoční prázdniny se nejdříve objevil na Základní škola a Mateřská škola pro zrakově postižené a vady řeči.

projít na článek

Seriál farmářské trhy II: Farmářské trhy na kulaťáku táhnou.

Článek Seriál farmářské trhy II: Farmářské trhy na kulaťáku táhnou. se nejdříve objevil na Zdravé hubnutí.

projít na článek