Vánoční trhy v Novém Jičíně

Ve středu 6. prosince jsme vyrazili s žáky z domova mládeže nasát tu správnou předvánoční atmosféru na trhy v Novém Jičíně. V zářícím svitu vánočních světel jsme procházeli mezi stánky, kde se nám naskytl pohled na nádherně zdobené stromečky, ručně vyráběné vánoční ozdoby a lahodné dobroty.

projít na článek

Vánoční Vídeň

UNO City, Hundertwasserhaus, vánoční trhy a mnoho dalšího z Vídně viděli účastníci exkurze do hlavního rakouského města.

projít na článek

Ukončení provozu pevné linky v Jičíně

Vážení klienti, ukončujeme provoz pevné telefonní linky +420 493 534 259 na klinice v Jičíně. Nadále bude v provozu mobilní telefonní linka +420 602 466 536. The post Ukončení provozu pevné linky v Jičíně first appeared on Jičín-VET.

projít na článek

Advent a Vánoce v ZUŠ Blatná

Program akcí: vystoupení Blatenských dudáků - Adventní trhy, Zámek Blatná, sobota 7. 12. ve 14 hodin Adventní trhy, Strakonický hrad, neděle 8. 12. v 13.30 hodin Alban Eiler - Adventní koncert, Hotel Na panské Lnáře, neděle 15. 12. v 18 hodin Vánočn

projít na článek

Dočasně omezená pracovní doba v Jičíně i Nové Pace (aktualizováno)

Vážení klienti, bohužel, ze zdravotních důvodů jsme nuceni do odvolání omezit pracovní dobu v Jičíně i Nové Pace. V Jičíně bude otevřeno od 9:30 do 15:00 ve všedních dnech a o víkendu zavřeno zcela. V Nové Pace bude do odvolání zavřeno. Ordinač

projít na článek

Přejeme krásné vánoční svátky!

Všem našim pacientům přejeme krásné vánoční svátky a mnoho štěstí a zdraví v Novém roce!!

projít na článek