Vánoční večírek se vydařil

Společně s JOBkou jsme i letos uspořádali firemní vánoční večírek. Dohromady je nás pěkná banda. Po rozdání dárků u stromečku jsme se vydali na bowling, kde jsem poměřili síly s kolegy. Večer jsme zakončili v tradiční plzeňské restauraci u dobrého jídla a pití. Bylo to fajn, těšíme se zase za rok! Článek Vánoční večírek se vydařil se nejdříve objevil na Skeleton Software s.r.o..

projít na článek

Vánoční večírek TNT

Vánoční večírek společnosti TNT ve westernovém stylu, plný zábavných kovbojských atrakcí, vysokých bot a slámy Večírek proběhl v Klášterní restauraci Praha, která dokáže v několika sálech pojmout opravdu velké množství hostů. A na závěr video diskotéka s

projít na článek

Vánoční večírek ČEZ

Videodiskotéka ve stylu 90. let na sérii společenských akcí pro společnost ČEZ, prosinec 2017: Praha, Plzeň, České Budějovice a další 4 místa. Těžkej Pokondr a DJ Jirka Březina. The post Vánoční večírek ČEZ appeared first on Váš DJ -.

projít na článek

Vánoční večírek Pribina

Firemní párty v Trojském zámku pro společnost Savencia Fromage Pribina. Tanečníci snad berou Pribiňák nitrožilně?? Divoká párty musela být slyšet až k žirafám!... The post Vánoční večírek Pribina appeared first on Váš DJ -.

projít na článek

Večírek

The post Večírek first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Večírek pro jednoho

The post Večírek pro jednoho first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek