Vánoční zpívání a tvoření

V úterý 12. prosince 2023 se koná na naší škole Vánoční zpívání a tvoření. Na programu je v 15.00 vystoupení pěveckého sboru Gajdošík ve vstupní hale školy. Od 15.30 do 17.00 proběhne vánoční tvoření rodičů s dětmi. Akce je realizována v rámci projektu Gajdoška pomáhá.

projít na článek

Vánoční jarmark

AKTUALIZACE: Vzhledem k velmi nepříznivé předpovědi počasí se bude vánoční jarmark konat od 16.30 hod. v přízemí a 1. patře hlavní budovy školy. Vážení rodiče, prarodiče a přátelé školy, srdečně Vás zveme na náš tradiční VÁNOČNÍ JARMARK a zpívání koled

projít na článek

Vánoční zpívání 2022

Proběhne v úterý 20. 12. 2022 v 15 hod. ve vstupním vestibulu školy. Vystoupí žáci pěveckého sboru pod vedením Mgr. Lenky Báborové a PaedDr. Jolany Buksové.

projít na článek

Společné zpívání koled

Společné zpívání koled se koná 24. prosince 2023 ve 14 hodin u křížku v Tylovicích. V repertoáru jsou naplánovány tyto koledy Texty budou k dispozici, nicméně doporučujeme si koledy stáhnout do mobilu a ti, kteří nosí brýle na čtení, nechť je nezapomenou:

projít na článek

Adventní podvečer a Mikulášská nadílka

V neděli 3.12.2023 jsme také u nás v Senoradech rozsvítili stromeček a přivítali Mikulášskou družinu. Tentokrát se Mikuláš s andílky nechali přivést na saních a protože zpívání bylo slyšet až do nebe, všechny děti byly po zásluze odměněny krásnými balíčky

projít na článek

Podmínky akce Vánoční překvapení se zárukou

Abyste mohli bez obav darovat aktovku či batoh jako vánoční dárek, připravili jsme pro vás bezplatnou službu „Vánoční překvapení se zárukou.“ Aktovky a školní batohy tak můžete vrátit až do 31. 1. 2024.

projít na článek