Variabilní symbol a poznámka u kontaktu

Variabilní symbol a poznámka u kontaktu Při přidávání nebo úpravě kontaktu máte nyní možnost přidělit mu variabilní symbol, který se použije na všech jeho fakturách. Párování plateb proběhne od nejstarší faktury k novější. Ideální pro případy, kdy klient posílá pravidelné platby všeho druhu. Poznámka A ještě jednu drobnost pro vás máme: Ke kontaktu si může přidat poznámku. Bude viditelná jen na stránce kontaktu.

projít na článek

Pohledávky variabilní symbol

V knize pohledávek si můžete přes žlutou ikonu zobrazit variabilní symbol. The post Pohledávky variabilní symbol appeared first on Účetní programy, software pro správu nemovitostí, bytová družstva, společenství vlastníků, demo zdarma | Jirra.

projít na článek

Robot se naučil sloučení kontaktů

Robot se naučil sloučení kontaktů Čas od času se nám ozýváte s tím, že potřebujete sloučit dva nebo více kontaktů. S radostí oznamujeme, že ode dneška to náš robůtek umí. Jak to přesně funguje, se dočtete v článku na podpoře, ale je to snadné ;-) Fun

projít na článek

Členské poplatky

Prosíme všechny členy o uhrazení členského příspěvku na rok 2024 - POZOR, DOŠLO K NAVÝŠENÍ POPLATKU Výše poplatku: 1 000,- Kč nebo 40 EUR. Číslo účtu pro platby v CZK: 2701020900/2010 (Fio banka)Číslo účtu pro platby v EUR: 2901020905/2010, IBAN CZ48201

projít na článek

Statistiky u kontaktu

Statistiky u kontaktu U každého kontaktu vám ode dneška ukážeme statistiky, kolik jste mu fakturovali tento rok a kolik za celou dobu + grafík.

projít na článek

Individuální nastavení splatnosti u kontaktu

Individuální nastavení splatnosti u kontaktu Ode dneška můžete každému kontaktu nastavit jeho vlastní výchozí dobu splatnosti. Tedy pokud chcete, aby se lišila od té hlavní, co máte v Nastavení > Výchozí hodnoty.

projít na článek