Váš e-shop v novém kabátě

Změna designu eshopu. Neust le pracujeme na vylep en ch pro na e z kazn ky, proto přin me v leto n m roce konečně změnu v podobě kompletn ho responsibiln ho eshopu, kter využ v vět ho p sma, lep grafiky a hlavně přehledněj ho uživatelsk ho prostřed nejen pro PC ale i pro mobily, tablety a dal ch zař zen . Samozřejmě tato změna nekonč , v leto n m roce d le budeme pracovat na detailech a předev m na Obecn m nař zen na ochranu osobn ch dajů. Pokud nad le chcete využ vat předchoz ho eshopu, nezoufejte, na tomto odkazu si můžete eshop přepnout tak jak byl dř ve. Ov em již nebude z na strany nad le podporov n. Budeme moc r di, pokud n m napi te co bychom mohli je tě zlep it, nebo čeho jsme si nev imli. Za podstatn podnět V s odměn me nějak m zaj mav m d rkem.

projít na článek

Naturka Caribic BILLA v novém kabátě

Billa mění po pěti letech obal tyčinky Naturka v privátním balení pod značkou Billa Naše Bio. The post Naturka Caribic BILLA v novém kabátě appeared first on Natural Bars.

projít na článek

Připravujeme nový e-shop

Již několik týdnů intenzivně pracuje na novém e-shopu, který vám přinese ještě lepší nákupní zážitek. S novými funkcemi a moderním designem se budete moci seznámit již brzy. 

projít na článek

Pet Shop Boys přivezou do Prahy své největší hity!

Datum: 08.06.2022                          Místo: Forum Karlín, Praha Live: Pet Shop Boys Pet Shop Boys (foto - zdroj: facebook.com )

projít na článek

ZUŠ v novém kabátě

V roce 2022 jistě šenovští občané procházející zámeckým parkem zaznamenali zvýšenou aktivitu kolem budovy ZUŠ z důvodu rozsáhlé rekonstrukce. Díky investici ve výši 15 miliónů korun je budova zateplená, máme novou fasádu, střechu a dokonce i výtah. V inte

projít na článek