Vaše úlovky

Zašlete nám své fotografie s Vašimi úlovky a krátkým popisem, kde a kdy se úlovek povedl na email: [email protected] . Rádi jej zveřejníme.

  • Web: O nás
  • Aktualizace: 14.9.2024
projít na článek

Revíry a úlovky

Na základě každoročně se opakujících dotazů na úlovky v rybářských revírech Českého rybářského svazu, Západočeského územního svazu jsme se rozhodli zpřístupnit všem rybářům statistiky úlovků na jednotlivých rybářských revírech Zpč. ÚS.

projít na článek

Když se zadaří

Tak se nám povedl kapr 88cm 14kg, lovec Václav Krejčí, odborný poradce a asistent Jaromír Lev. Zašlete nám své fotografie s Vašimi úlovky na email: [email protected] . Rádi je zveřejníme.

projít na článek

Květnové vydání časopisu Rybářství

Jak velké ryby se v loňském roce chytaly? V květnovém Rybářství přinášíme roční vyhodnocení soutěže Nej nej nej o nejdelší úlovky. Co má společného rybaření a špičková chirurgie, prozradí jeden z našich největších specialistů na operace páteří profesor Ja

projít na článek

Sumarizace úlovku za rok 2018

Úlovky za rok 2018 jsou sečteny a jsou k dispozici pro všechny revíry Zpč. ÚS. Prohlédnout si je můžete v sekci mimopstruhové revíry a pstruhové revíry.

projít na článek

Strážníci vyrazili na kontrolu rybářů s rybářskou stráží

Velká součinnostní akce strážníků s rybářskou stráží, která proběhla v sobotu v celém okolí vodní nádrže České Údolí, přinesla tučné úlovky! Kontrolní skupina se vydala na lov nelegálních praktik nepoctivých rybářů a výsledky na sebe nenechaly dlouho čeka

projít na článek