Vázání adventních věnců

Tradiční vázání adventních věnců se koná v sobotu 2. 12. od 14 h. Advent se blíží a spousta z Vás už se jistě těší na tradiční předvánoční dílnu, na níž se tvoří adventní věnce. My také a proto bychom Vás už teď rádi pozvali na Vázání adventních věnců pro děti i rodiče!

projít na článek

Výroba adventních věnců

Dne 28.listopadu od 16 hodin zveme všechny k nám do klubovny, kde se uskuteční již tradiční vyrábění adventních věnců a vánočních ozdob. S sebou si vezměte ozdoby, které chcete na výrobky použít a dobrou náladu. Ti, kteří doma žádné ozdůbky nemají nemusí

projít na článek

Anglická klasika

Podívejte se na komentované vázání anglické klasiky v podání Zdeňka Vaňka...

projít na článek

Jak snadno uvázat kravatu v ruce

Myslíte si, že je vázání kravatového uzlu náročné a zdlouhavé? Zkuste jednoduchý uzel, který uvážete pohodlně v ruce během minuty. Podívejte se na profesionální videonávod, podle kterého to zvládne opravdu každý.  Uvažte snadno a rychle

projít na článek

Tradice, aneb zvyky našich předků

JARO - období po dlouhém spánku přírody, otevírání studánek, první sběr bylin (podbělu, mladých kopřiv, prvních lístků břízy...), Jarní půsty a očistné kůry, pletení věnců, pomlázek, výroba hrkaček a vynášení Morany.  

projít na článek

Adventní nákupy

O Adventních sobotách si u nás můžete nakoupit balenou kávu, čokoládu a ostatní výrobky, vždy od 9:00 - 12:00. Neděle jsou po tuto dobu ZAVŘENY. Kafírna je po tuto dobu ZAVŘENA. Pokud se nestíháte stavit v kamenném obchodě, vyzkoušejte náš E-SHOP .

projít na článek