Vážany – předzahrádka

Stěžejním úkonem této realizace bylo přivezení a usazení 2,5 t těžkého kamene. Oba dva záhony byly olemovány živým plotem a ve svém centru byly doplněny jehličnany.

projít na článek

Vážany – předzahrádka s kameny

Prostor, kde mělo dojít k výsadbě byl dříve zatravněn, ale díky vysokému slunečnímu svitu a absenci stínu se zde tráva vypalovala. Smyslem výsadby bylo omezit vysoké nároky na údržbu majiteli a prostor před domem vegetací a kameny zkrášlit.

projít na článek

Kroměříž – předzahrádka

Při téhle malé realizaci šlo o rekonstrukci výsadeb u rodinného domu. Z minulé výsadby byly ponechány borovice kleče.

projít na článek

Chropyně – předzahrádka

Tato realizace je pozoruhodná tím, že majitelka zadala požadavek, zda by nebylo možné provést výsadbu převážně z různých kultivarů thují. Její požadavek jsme vyplnili a toto je výsledek.

projít na článek

Je čas, aby se Rusko obrátilo dovnitř. Dedolarizace nemá smysl bez deoligarchizace

Otevři svou mysl Je čas, aby se Rusko obrátilo dovnitř. Dedolarizace nemá smysl bez deoligarchizace Ať už je však globální rezervní měnou americký dolar, karty Pokémon nebo digitální rubl vázaný na boršč, pro Rusy se nic zásadního nezmění, pokud jejich p

projít na článek

DETASTOP 0,9 kg

Vysoce účinný přípravek určený pro dlouhodobou ochranu proti růstu plísní, řas, mechů a lišejníků. Má ochranné a preventivní účinky. Působí hloubkově a dlouhodobě. Neobsahuje anorganicky vázaný chlór, který způsobuje nežádoucí zasolování a následně další

projít na článek