Vážení rodiče, milé děti,

školní rok bude letos zahájen v pondělí 4. 9. 2023. Probíhající rekonstrukce rozvodů vody a příprava tříd na nový školní rok je v plném proudu. Rodiče nově přijatých dětí na Sídlištní 4 a všíchni, kdo budou děti z MŠ vyzvedávat se mohou dostavit 28. 8. - 31. 8.  od 6.00 - 15. 30 hod. k zadání otisků, které jim umožní vstup do budovy MŠ.   Rodiče nově přijatých dětí budou telefonicky kontaktováni k domluvě na schůzku s dětmi ve svých třídách. Vezměte s sebou tiskopisy, které jste dostali k vyplnění.    

projít na článek

DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ

Vážení rodiče, milé děti, naše mateřská škola bude pro vás otevřena v sobotu 20. dubna 2024 od 9:00 do 11:00 hodin. Přijďte se seznámit s činností školy a se vším, co se zápisu a předškolního vzdělávání týká.

projít na článek

Třídní schůzky pro rodiče nově přijatých dětí

Vážení rodiče, milí zákonní zástupci, ve čtvrtek 20. června 2024 od 16:30 proběhne ve třídě RYBIČEK třídní schůzka pro nově přijaté děti. Pokud vaše dítě patří mezi nově přijaté děti a v září 2024 nastoupí do naší MŠ, je účast na třídních schůzkách nutná.

projít na článek

PŘEDŠKOLÁCI - OMLOUVÁNÍ ABSENCE

VÁŽENÍ RODIČE, DĚTI, KTERÉ ZE ZÁKONA NAVŠTĚVUJÍ MŠ V POSLEDNÍM ROČNÍKU, I DĚTI S ODKLADEM, MUSÍ BÝT ZÁKONNÝMI ZÁSTUPCI ŘÁDNĚ OMLOUVÁNY. V PŘÍPADĚ NEOMLUVENÝCH ABSENCÍ JSME POVINNI TUTO SITUACI HLÁSIT OSPOD.

projít na článek

Třídní schůzky pro rodiče nových dětí

V pondělí 28.8.2023 ve 14:00 hod. se v budově MŠS uskuteční třídní schůzka pro rodiče nových dětí. The post Třídní schůzky pro rodiče nových dětí appeared first on Škola.

projít na článek

RaceCamp - Kralupská míle 2024 zrušena

Vážení závodníci a účastníci RaceCampu - Kralupská míle, s lítostí vám musíme sdělit, že musíme zrušit RaceCamp - Kralupská míle 2024. Byla, je a bude zakázána plavba v termínu RaceCampu v Kralupech nad Vltavou, která se měla konat již tuto sobotu 8. čer

projít na článek