Vážení zákazníci, chtěli bychom Vás informovat ohledně nového pravidla, které se týká

Vážení zákazníci, chtěli bychom Vás informovat ohledně nového pravidla, které se týká vašeho oblíbeného nakupování pomocí SELF SCANNINGU. Vzhledem k tomu, že se množí případy pochybení při nákupu tímto zařízením (nenascannované položky v nákupním košíku při náhodné kontrole), jsme nuceni zavést opatření 3x a dost. Pokud zákazník bude 3x přistižen, že některé položky nejsou nascannované (naražené) ve scanneru, ať už úmyslně či neúmyslně, bude mu zamezeno tento typ nakupování za pomoci tohoto zařízení využívat. Prosíme, snažte se být pozorní! Děkujeme Vám za pozornost.

projít na článek

Tradiční prodej kaprů

Vážení zákazníci, chtěli bychom Vás informovat o již tradičním prodeji kaprů před naší prodejnou. Ten se uskuteční 20.12. 23.12.2023 od 8 do 17 hodin.

projít na článek

Farmářské trhy mimořádně ve čtvrtek!!!

Vážení zákazníci, chtěli bychom Vás informovat, že tento týden se farmářské trhy budou výjimečně konat ve čtvrtek 16.11.2023. Budeme se na Vás těšit.

projít na článek

Sbírka potravin

Vážení zákazníci, Vážení zaměstnanci, tímto bychom Vám všem chtěli z celého poděkovat. V podzimním kole potravinové sbírky se VÁM všem podařilo vybrat ve 2 061 prodejnách krásných 562 tun potravin a 62 tun drogérie. Jste skvělí nesmírně si Vás vážíme.

projít na článek

Parkoviště u Terna České Budějovice

Vážení zákazníci, tímto bychom Vás chtěli  požádat o dodržování provozního řádu parkoviště u Terna České Budějovice. Předem děkujeme

projít na článek

Vážení zákazníci

Dne 3. 3. 2021 (středa) bude od 11:00 do 15:30 hod. omezen provoz z důvodu odstávky elektřiny. Možné vydávání zboží pouze zákazníkům, se kterými jsou sepsané rámcové kupní smlouvy. Omlouváme se a děkujeme za pochopení. The post Vážení zákazníci appeared f

projít na článek