Vážné životní rozhodnutí

N kter rozhodnut d l me jen p rkr t, mnohdy dokonce jen jednou za frac34;ivot. Mezi tato rozhodnut pat nap klad: o frac34;en m se, prod m byt, koup m si psa i chatu. To, frac34;e je nem frac34;eme opakovat ka frac34;d frac12; m s c (a nebo jen s velk frac12;mi obt frac34;emi) vypl frac12;v jaksi z jejich p irozenosti. Je tedy logick , frac34;e d ky tomu nem frac34;eme m t s dan frac12;m probl mem i situac p li zku enost , mnohdy vlastn frac34; dn . Lze tedy tato rozhodnut a n sledn jejich realizaci zvl dnou tak, abyste si pak ne kali, frac34;e p t byste byli chyt ej a ud lali byste to jinak? Ud lejte to jinak a l pe hned na poprv , sta m t k tomu dobr ho partnera, sta v d t, kde se poradit. Pr vn pomocn ruka A jedn -li se nap klad pr vAuml; o obchodov n s nemovitostmi, je pr vn opora, n kdo s k frac12;m se m frac34;ete o v em p edem poradit, rozhodn velmi frac34; douc . Nechcete-li se radit s agenty z realitn ch kancel , kte V m porad p edev m tak, aby oni m li co nejv t zisk, zkuste to rad ji s n mi. Budeme Va m pr vodcem po celou dobu transakce, pom frac34;eme V m od prvn ho focen objekt a frac34; do fin ln ho p evodu pen z. Článek Vážné životní rozhodnutí se nejdříve objevil na Mcrn.

  • Web: Mcrn
  • Aktualizace: 21.5.2024
projít na článek

Dvě životní pole multimediální prezentace

Pro spuštění aplikace klikněte myší na zlatý nápis DVĚ ŽIVOTNÍ POLE a pak pokračujte klikáním na šipku v dolní části okna. Vybrat si můžete Obvyklou životní cestu nebo Cestu transfigurace.

projít na článek

Správné rozhodnutí

Uděláme-li nějaké rozhodnutí ze strachu, nepřinese nám nic dobrého, i když jeho záměr byl vyhnout se nějakému nebezpečí.

projít na článek

Shoptet a EET

Nedávno jsem se rozhodl opět po nějaké době mít svůj vlastní e-shop (s tenisovým vybavením Tecnifibre). Ale jelikož jsem nevěděl, jak moc vážné toto mé rozhodnutí bude, rozhodl jsem se shop spustit na open source, tedy systému, který je zdarma. Vybral jse

projít na článek

Jana (50): Z obchodní referentky koordinátorkou mateřského centra

Co tě dovedlo k rozhodnutí změnit zaměstnání? Pracovala jsem jako obchodní referentka ve velké výrobní firmě. Moje práce už mě delší dobu neuspokojovala a cítila jsem, že to nechci dělat až do důchodu. Ale nevěděla jsem, co dělat dál, tak jsem se pořád ne

projít na článek

Přání a životní sny

Jak si správně přát v praxi The post Přání a životní sny appeared first on Atarot.

projít na článek