Ve čtvrtek 22.8. v Lounech

U příležitosti výstavy Věry Drápalové  Otisky krajiny  proběhne v rámci doprovodného programu vystoupení dvou Mistrů slova, byť každý čerpá inspiraci odjinud: Básník Ticho patří k nejzvučnějším jménům současné české poezie a písničkář Petr Linhart pozoruje svět optikou krajinomalebného, intimního sudetského country ... Oba jsou však naprosto výjimeční.   Takto to vidí pan pořadatel, děkujeme za milá slova, těšíme se na Vás ve  čtvrtek 22.8.  v Pavilonu A  v Parku Louny (Masarykovy sady 1470) . Začneme v  19  hodin, vstupné do klobouku.

projít na článek

Ve čtvrtek 30.8. v Lounech

Ve čtvrtek 30.8. mě můžete vidět a slyšet v Lounech na místě velmi neobvyklém. V Židovské pohřební místnosti (součást obřadní síně židovského hřbitova při Rakovnické ulici) se koná derniéra (dernisáž :-)  výstavy ARCHÉ akademického sochaře Tomáše Polcara.

projít na článek

Ve středu 11. ledna na viděnou v Lounech!

Ve středu 11. ledna mám sólový koncert v kavárně Vrchlického divadla v Lounech. Divadlo najdete na adrese Osvoboditelů 411, respektive http://www.divadlolouny.cz/ . Těším se na Vás a se mnou i Sudéta a Autobus do Podbořan a také pár novinek.

projít na článek

Otevření nových kanceláří v Lounech a Praze

V říjnu jsme slavili úspěšné otevření dvou našich nových poboček v Lounech a Praze!  Tento krok přináší nejen nové a moderní prostory pro naše stávající kolegy a klienty, ale také otevírá dveře pro nové talenty, které hledáme, aby se připojily k našemu tý

projít na článek

Zvýšení cen železa v Lounech

K 7. únoru 2023 jsme zvýšili ceny výkupu železa až na 6,50 Kč za kilogram.

projít na článek

Servisní cyklostojan

Nejen cyklistům v Lounech nově poslouží servisní cyklostojan se základním nářadím. Občané ho mohou využít k servisu jízdních kol, koloběžek, dětských kočárků, ale i invalidních vozíků. Cyklostojan je k dispozici v Masarykových sadech v blízkosti letního k

projít na článek