Ve hře Outlaws Escape je jediná možnost úniku

Outlaw’s Escape (zdarma) od vývojářského studia Coolbuddy.com je room escape hrou, která se od ostatních her svého žánru poměrně výrazně odlišuje. Osobně jsem zvyklý na to, že drtivá většina her používá jako motivaci k útěku element strachu. Některé hry se točí kolem domu plného duchu, v jiných vás zase unesli nebo se snažíte utéct sériovému vrahovi. Takže [] The post Ve hře Outlaws Escape je jediná možnost úniku appeared first on Fonky.cz.

projít na článek

Jediná oficiálně zaznamenaná osoba, která byla zraněná meteoritem

Jediná oficiálně zaznamenaná osoba, která byla zraněná meteoritem   Meteority fascinovaly lidstvo celou historii, dělali se z nich vzácné předměty, jako dýky, talismany apod a naši předkové přesně věděli, že spadly z nebe, proto jim přikládaly takovou v

projít na článek

Řešení úniku vody nechte na instalatérech

Když vám praskne tlaková hadice od pračky, nebo se uvolní těsnění v přírubě u přívodního ventilu, stačí ventil uzavřít, hadici odšroubovat a koupit novou. Je to záležitost několika stokorun, čtvrt hodiny práce a poměrně krátkého času stráveného v obchodě.

projít na článek

Nechtěný únik moči

Aktualizace článku "Nechtěný únik moči" a vložení linků pro bezplatné zaslání pomůcek při úniku moči/ moči a stolice

projít na článek

Taky možnost

The post Taky možnost first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

iOS 18 a macOS Sequoia přidávají možnost rotující Wi-Fi adresy

iOS 18, iPadOS 18 a macOS Sequoia nahrazuje možnost soukromé Wi-Fi adresy za rotující. Bude tak lépe minimalizovat případné sledování vašeho zařízení. The post iOS 18 a macOS Sequoia přidávají možnost rotující Wi-Fi adresy first appeared on Appliště.

projít na článek