Ve středu 11.4. v Brně

Ve středu 11.4. se po dlouhé době objevím v Brně, tentokrát v  suterénu  bistra Andini , které najdete na adrese Pekárenská 12 (zastávka tramvaje Grohova). Večírek s hudebními výlety do Sudet a dál začíná v 19:00. Těším(e) se na Vás!

projít na článek

Ohlédnutí za MSV 2023 v Brně

Shrnutí a dojmy z naší účasti na letošním Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně si můžete přečíst zde

projít na článek

Mezinárodní výstavě nožů v Brně

Navštivte náš stánek na Mezinárodní výstavě nožů v Brně, 16/3/2019. Bližší informace zde: http://www.knives.cz/vystavy#brno-super-2019 The post Mezinárodní výstavě nožů v Brně appeared first on Piskač a syn a.s..

projít na článek

Pozvánka na středu 2.6. do Příbrami

Ve středu 2.6. hraju v Příbrami v čajovně Na Zemi , koncert začíná už v 19:00, představím písně z Autobusu do Podbořan i ze Sudéty, jste sdrečně zváni ! Adresa: V Brance 138.

projít na článek

Pozvánka do Litoměřic na středu 9.12.

Ve středu 9.12. budu hrát v Litoměřicích v Okamžiku , což je sálek náležející místní diakonii. Místo se nalézá v ulici Osvobození v čp.19 a koncert začíná v 19.00. Dočkat se lze písní ze Sudéty a z nového připravovaného alba.

projít na článek

Právě dnes (18.12.) v kryptě kostela sv. Bartoloměje

Akademická duchovní správa ČVUT pořádá každou středu v kryptě kostela svatého Bartoloměje (Praha 1, Bartolomějská 9a) pravidelné pořady cyklu Ve středu ke středu. Dnes tam mám svůj sólový recitál nazvaný Autobusem do Podbořan a dál už pěšky . Večeru v kry

projít na článek