Ve středu 18.4. v rodném Kladně

Dovoluji si Vás pozvat na svůj patrně historicky první koncert v rodném Kladně. Ve středu 18. dubna budu hrát od 19:30 v kavárně a vinárně Ateliér v Kročehlavech, Trojanova 309. Jak charakteru z místa vyplývá, je možné poslech písní z alb Autobus do Podbořan, Sudéta i několika novinek doplnit příjemnou konzumací vhodně zvolených nápojů. Na místě bude k dostání krom všech dalších dostupných alb i nedávná reedice alba Ryba ryb od Majerových brzdových tabulek. Cestu lépe najdete díky odkazu http://mapy.cz/s/3yYD .

projít na článek

18. listopadu v Kladně, Pod třešní a v pokoji

V duu s Josefem Štěpánkem zahrajeme ve čtvrtek 18.11. v mém rodném Kladně, v pokoji domu  Pod třešní , který najdete na adrese Ctiborova 1837. Začínáme ve 20:00, pokojný koncert v pokojném pokoji, těšíme se!

projít na článek

Nové album poprvé uvítáme Pod Třešní v Kladně

Vracíme se na místo činu.  Kde jinde poprvé uvítat album To bylo to Kladno (live) než právě v mém rodném Kladně, v bytovém klubu  Pod Třešní , kde před rokem vzniklo. Zvuku se opět ujímá  Ivan Lehký  a kmotry se stanou  Jakub Mühlfeit  a  Tomáš Příkaz

projít na článek

Pozvánka na středu 2.6. do Příbrami

Ve středu 2.6. hraju v Příbrami v čajovně Na Zemi , koncert začíná už v 19:00, představím písně z Autobusu do Podbořan i ze Sudéty, jste sdrečně zváni ! Adresa: V Brance 138.

projít na článek

Pozvánka do Litoměřic na středu 9.12.

Ve středu 9.12. budu hrát v Litoměřicích v Okamžiku , což je sálek náležející místní diakonii. Místo se nalézá v ulici Osvobození v čp.19 a koncert začíná v 19.00. Dočkat se lze písní ze Sudéty a z nového připravovaného alba.

projít na článek

Právě dnes (18.12.) v kryptě kostela sv. Bartoloměje

Akademická duchovní správa ČVUT pořádá každou středu v kryptě kostela svatého Bartoloměje (Praha 1, Bartolomějská 9a) pravidelné pořady cyklu Ve středu ke středu. Dnes tam mám svůj sólový recitál nazvaný Autobusem do Podbořan a dál už pěšky . Večeru v kry

projít na článek