Ve středu bude na náměstí lampionový průvod s ohňovou show

Budoucnost pro Neratovice pořádá ve středu 9. listopadu lampionový průvod s ohňovou show. Sraz je v 16:30 na neratovickém náměstí Republiky u kašny. Občerstvení i lampionky i na místě Tam bude možnost si lampion a další světélkující propriety zakoupit, ale také se občerstvit teplými nápoji například svařeným vínem nebo horkým dětským punčem nebo si zamlsat a dát si cukrovou vatu. Trasa průvodu Jakmile se setmí, což očekáváme kolem 17. hodiny vyrazí se na průvod. Trasu jsme zvolili krátkou (jen kilometrovou), aby ji zvládly i malé děti. Půjde se po náměstí směrem k vlakové zastávce, zahne se doprava do ulice Školní, následně ulicí Bratří Čapků a 28. října zpět na náměstí ke kašně. Ohňová show Tam se účastníkům průvodu představí umělec vystupující pod uměleckým jménem Abu Jafar nebo též jen Jafar se svou ohňovou show. Jelikož očekáváme, že průvod půjde pomalejším tempem, začátek ohňové show odhadujeme na 17:30-17:45, ale pozor, jde jen o hrubý odhad. Všichni jsou srdečně zváni. The post Ve středu bude na náměstí lampionový průvod s ohňovou show appeared first on Neratoviny.

projít na článek

Lampionový průvod 2023

Dovolujeme si vás pozvat na náš tradiční lampionový průvod. -DH-  

projít na článek

Lampionový průvod

Jak se nápad dvou maminek proměnil v super akci si můžete přečíst v Náchodském deníku. Článek Lampionový průvod se nejdříve objevil na Základní škola a Mateřská škola Machov.

projít na článek

Svatomartinský lampionový průvod 10.11.2021

Srdečně zveme všechny malé i velké kamarády na Svatomartinský lampionový průvod ke Dni válečných veteránů. Ve spolupráci s obcí Lidice a Památníkem Lidice pořádáme dne 10.11.2021 Svatomartinský lampionový průvod. Akce začíná již odpoledne, kdy si

projít na článek

Mukařovský lampioňák

Srdečně zveme na tradiční lampionový průvod, který se bude konat v pátek 10. 11. 2023! Sraz v 17 hodin na návsi v Mukařově. Účastníci se mohou těšit na působivou podívanou, průvod s překvapením a občerstvení.

projít na článek

Strašidelní čerti Krampus v Česku: kdy a kde je vidět

Strašidelní čerti Krampus jsou opravdovým zážitkem a určitě je znáte ze sousedního Rakouska a Německa. V posledních letech se ale tato tradice začala šířit i do Česka, a každý rok tak můžete zažít průvody strašidelných čertů Krampus i u nás. Kam se letos

projít na článek