Večer Osamělých písničkářů bude, i když smutnější než jindy

Večer Osamělých písničkářů ve středu 21.12. se bude konat, i když letos bude méně radostný, než by byl  jindy. Přesto se na Vás těšíme!

projít na článek

Březnový večer Osamělých písničkářů bude ve středu osmnáctého

Další pravidelný večer Osamělých písničkářů se koná ve středu 18. března  v pražském klubu Kaštan. Kromě Vás dorazí (zleva) také J iří Smrž, Martina Trchová, Jiří Konvrzek  a  Filip Pýcha . Začátek ve 20:00,  rezervace vstupenek zde . Těšíme se!

projít na článek

Další večer Osamělých písničkářů je za dveřmi - středa 20.3.

Další večer Osamělých písničkářů je za dveřmi, tentokráte po dlouhém čase s Lenkou Dusilovou, Dášou Voňkovou, Jiřím Smržem a Karlem Diepoldem. To vše ve středu 20. března v pražském Kaštanu na Bělohorské ulici 150. Možná se bude hodit i rezervace, kterou

projít na článek

Fotografie z festivalu Osamělých písničkářů

Fotografie z prvního dne jedenáctého ročníku Festivalu Osamělých písničkářů, tedy z pátku 12. dubna 2013, pořídil Martin Myslivec. http://www.osamelipisnickari.cz/fotoalbum/fotografie-z-koncertu/12.4.13--festival-osamelych-pisnickaru-podle-martina-mys

projít na článek

Jiří Dědeček, Adam Rut, Jiří Konvrzek - večer Osamělých písničkářů ve středu 26.1.

Ve středu 26. ledna  se koná první večírek Osamělých písničkářů v novém roce! Tentokráte se na pódiu klubu  Kaštan  setkají  Jiří Dědeček, Jiří Konvrzek a Adam Rut.  Začínáme v  19:30  a těšíme se na vás.

projít na článek

Nová sezóna koncertů Osamělých písničkářů začíná v neděli 5. září

Prvním podzimním koncertem Osamělých písničkářů bude nedělní dvojrecitál Terezie Palkové a Jany Šteflíčkové v pražské Malostranské besedě. Jana nahradí původně plánovaného a ohlašovaného Jiřího Dědečka. Koncert v neděli 5.9. začíná ve 20:30.

projít na článek