Večer pro dva klavíry

Srdečně zveme na hudebn podvečer s n zvem Večer pro dva klav ry, kter se kon 22. 11. 2023 od 17 hod. Kromě studenta Konzervatoře Brno Mateje ab ka a prof. Vladislava Doležela, rozezn 176 kl ves na ich dvou klav rů tak ž kyně na koly Michaela Cihl řov a Aneta Mlyn řov . Tě it se můžete např. na zn m Klav rn koncert č. 1 b-moll Petra Iljiče Čajkovsk ho, pr vě v pravě pro 2 klav ry. Tě me se na V s!

projít na článek

Pivo a Kvíz na Kamýku

Lokální zábavný večer plný otázek a dobrého pití. Ve čtvrtek si zase zakvízujeme, a tentokrát to bude speciální večer. Sestavte tým, který čítá  6hráčů, vymyslete si název týmu a pod ním se přihlaste jako účastníci na kvízový večer prostřednictvím faceboo

projít na článek

Než nastane Štědrý večer

Z dvanácti měsíců je prosinec jiný nejen tím, že jím rok vrcholí: naplňují ho především naše očekávání. Pojmenování tohoto času Advent znamená Příchod. Než nastane Štědrý večer, čekáme až klenbu noci spojí symbol nového začátku, betlémská hvězda, a začnou

projít na článek

Transformace vědomí večer na téma knihy Tomáše Keltnera

Zveme všechny zájemce na společný diskuzní večer, kde se chceme zabývat myšlenkami z knihy Tomáše Keltnera Transformace vědomí. Setkání se koná v úterý 18.3.2014 v 18:00 v Praze 4 na adrese Křesomyslova 8. Těšíme se s vámi na společně prožitý večer.

projít na článek

Dnes večer v Litomyšli

Dnes večer od 19:30 hrajeme v plné sestavě na Toulovcově náměstí v Litomyšli. Všichni, kdo budete zrovna poblíž, jste srdečně zváni !

projít na článek

NOC S ANDERSENEM 31. BŘEZNA 2023

Díky Noci s Andersenem máme každoročně možnost prožít s dětmi tajuplný večer s příběhy, pohádkami a soutěžemi. V letošním roce jsme tento večer trávili se spolužáky II. B v KMO – oddělení pro děti a mládež.

projít na článek