Večer s Kometou 2024

Nenechte si ujít večer plný tance, zábavy a elegance. V úterý 4. června 2024 od 16 hodin, proběhne ve sportovní hala FSpS MUNI Campus Brno- Bohunice tradiční Večer s Kometou 2024. Tato akce je každoročně na závěr taneční sezony přehlídkou toho nejlepšího z činnosti všech složek Tanečního studia Kometa a tanečního klubu DSP Kometa Brno. K vidění budou vystoupení dětí a juniorů a to od těch nejmenších až po ty nejlepší.  Dětské první krůčky, Latino show, ale i taneční ukázky Mistrů světa v Tanečním sportu Davida Odstrčila a Tary Bohak můžete vidět naživo jen jednou za celý rok a to právě na této speciální akci. která Vás jistě nezklame;) Večerem Vás provedou manželé Tománkovi , kteří jsou nedílnou součástí We Are Kometa Family! Předprodej vstupenek běží již teď a více informací o akci naleznete  ZDE Těšíme se na Vás! Článek Večer s Kometou 2024 se nejdříve objevil na Kometa Family.

projít na článek

Masarykův pohár vyhrál Zlín

Česká hokejová Extraliga zná pro ročník 2013/2014 svého vítěze. Přesně po deseti letech se podařilo podruhé v historii české nejvyšší ligy vyhrát mužstvu PSG Zlín. Ve finálové sérii zvítězili svěřenci Rostislava Vlacha nad brněnskou Kometou 4:1 na zápasy.

projít na článek

Gastronomický večer V KLÁŠTEŘE TEPLÁ

21.5.2022 pro vás opět uspořádáme akci zážitkové gastronomie pod názvem GASTRONOMICKÝ VEČER Akce zážitkové gastronomie pod názvem GASTRONOMICKÝ VEČER. Jedná se řízenou degustaci s pětichodovým menu, ke každému chodu je přiřazeno kvalitní

projít na článek

Gastronomický večer LAHODNÁ ZVĚŘINA

Zážitková gastronomie Na 20. ledna připravujeme další gastronomický večer na téma zvěřinový podzim pět chodů jídel, pět kvalitních vín. další informace  ZDE >>>> zážitková gastronomie Alan Remeš gastronomický večer The post Gastronomický večer

projít na článek

Pozdní večer, druhý prosinec

Pozdní večer, druhý prosinec, musím uklízet doma zas binec, Vánoce nepočkaj, příbuzní přijedou a bystrým okem svým kontrolu provedou. The post Pozdní večer, druhý prosinec appeared first on Báseň na přání.

projít na článek