velikonoce

Hody, hody, doprovody, dejte si rest day pohodový.Na velikonoční svátky se nám mění otevírací doba. V pátek 29. března a v pondělí 1. dubna máme zavřeno.Majitelé rozšířené vstupu ale ronit slzy nemusí, ti mohou jít klasicky pumpnout bicáky od 6:00 do 22:00.Nepřežeňte to v pondělí moc, protože v úterý se na vás těšíme v plné síle!   Článek velikonoce se nejdříve objevil na Better Fitness s.r.o..

projít na článek

Otevírací doba Velikonoce

V době Velikonoc, tedy od 29.3. do 1. 4. 2024 zůstane naše prodejna i servis zavřené. Děkujeme za pochopení a budeme se na vás těšit opět v dubnu. Tým AUTONOVA BRNO Článek Otevírací doba Velikonoce se nejdříve objevil na Autonova.cz.

projít na článek

Učivo pro žáky na období od 6. do 8. 4.

Děvčata a chlapci, opět vám předkládáme úkoly k domácí přípravě. Tentokrát jen na tři dny. Před námi jsou Velikonoce, ve čtvrtek máte velikonoční prázdniny a v pátek je státní svátek. Pomáhejte rodičům s přípravou těchto svátků, nabarvěte si kraslice, vy

projít na článek

VELIKONOCE

Není hezčího místa kde prožít velikonoční svátky, než na venkově v přírodě, kde se stále drží zvyky a tradice těchto svátků! I počasí by mělo stát při nás... Přejeme hezké svátky a všem koledníkům bohatou pomlázku!

projít na článek

Velikonoční koncert

Velikonoce jsou významným svátkem a soubor Scandula se na ně vždy pečlivě chystá. I letos jsme k této příležitosti nacvičili hudební dílo, které se pro toto období hodí. Za doprovodu smyčcového kvarteta a varhan zazpíváme Mši č. 1 F dur Celý příspěvek

projít na článek

Velikonoční otevírací doba našich prodejen (2021)

Velikonoce jsou již za dveřmi a my vám přinášíme naši velikonoční otevírací dobu všech našich prodejen jak v Havířově, Třinci tak i v Ostravě-Porubě.

projít na článek