VELIKONOČNÍ MENU 26.3. – 27.3.2016

Přijďte k nám oslavit příchod jara! Zveme Vás na Velikonoční menu 26.3. – 27.3.2016 Polévka: Jarní s krutony Předkrm: Plněná vejce žloutkovou pěnou Hlavní chod: Pečený králík na kořenové zelenině s anglickou slaninou, kopřivovou nádivkou a bramborovou kaší Dezert: Mini větrníčky plněné pudinkovou šlehačkou Rezervace do 25.3.2016, osobně nebo telefonicky na tel.čísle 775 560 779 Cena menu pro 1 osobu je 250 Kč Příspěvek VELIKONOČNÍ MENU 26.3. – 27.3.2016 pochází z Viola Domažlice

projít na článek

VELIKONOČNÍ PRODEJ RYB

Přijďte si koupit velikonoční rybu, prodej bude probíhat ve dnech: středa 17.4.2019 8:00 - 16:00 ...

projít na článek

VELIKONOČNÍ VOLNO 2024

Z DŮVODU VĚTŠÍHO POČTU ODHLÁŠENÍ LETOS NEBUDEME VAŘIT NA VELKÝ PÁTEK A NA VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ. NA 2.4. BUDE ROZVOZ ROZVOZ NORMÁLNĚ V PONDĚLÍ 1.4. KRÁSNÉ SVÁTKY PŘEJEME TÝM POHODLNÁ DIETA

projít na článek

2016

Usnesením č. 1025/2016/RK-96 ze dne 8. 9. 2016 byl jihočeský Seznam doplněn o 3 nominované statky.

projít na článek

Valentýn ve Viole

Valentýnské menu 13.2. – 14.2. Předkrm: Pro pány: 50 g Paštika z husích jater s brusinkovou omáčkou a čerstvou bagetkou Pro dámy 50 g Tatarák z lososa s limetkovou šťávou a bylinkovou bagetkou Hlavní chod: Doporučeno pro pány: 150 g Konfitovaná hovězí lí

projít na článek

18.3.2016 Pražský Pepík

Zveme Vás v pátek 18.3. 2016 na vystoupení pražského zpěváka a harmonikáře Josefa Budského od 19hod.  Příspěvek 18.3.2016 Pražský Pepík pochází z Viola Domažlice

projít na článek