Velká hádka a tichá domácnost

Muži mají mnoho obdivuhodných vlastností, které ženám imponují a díky kterým si jich pochopitelně vědí i získat. Ovšem obyčejné mluvení k nim příliš nepatří. Bohužel v situacích, kdy je potřeba rozebrat daný problém s partnerkou nebo ho vyřešit tak, aby byl doma klid, jim tolik potřebná vlastnost chybí. Co ale dělat v případě, že jste se ocitli doma na válečném poli a je potřeba, abyste hádku ustáli? Použijte mužské zbraně Nejen ženy, ale i muži se můžou chlubit tím, že mají jisté triumfy, které jim značně pomáhají v tom, nebýt vždy těmi největšími viníky. A jelikož na dlouhé proslovy a omluvy příliš nejsou, poradit si musí jinak. Největší mužskou zbraní je bezesporu schopnost potěšit ženu dárkem. Kdo by konec konců odolal muži, kteří se omluví velkou kyticí květin nebo maličkostí, se kterou zaboduje. Kromě dárků však máte možnost „vyžehlit“ si velkou hádku, pomocí fyzického projevu lásky. Pouhé objetí nebo polibek dovede udělat v tiché domácnosti opravdu zázraky, i když se zdá, že vaše milovaná o to vůbec nestojí. Existuje však malé procento mužů, kteří se neohlíží na jejich ego, ale s pokorou jsou schopní v nepříjemné situaci říct prosté slovo „promiň“. Pokud k nim nepatříte, měli byste se ho naučit používat, protože přináší úspěchy v podobě harmonie u vás doma. Pokud je hádek více než pohody Jedna hádka, i když velkých rozměrů a s ještě větším ohlasem, ještě žádný vztah nerozvrátila. Problém nastává až tehdy, kdy se z partnerství vytratí pohoda a respekt vůči tomu druhému. Když se ve vaší domácnosti objevují hádky prakticky na pořadu dne, zvoní vám na poplach. Rozhodně to nepokládejte za něco normálního a častého. Přirozené je to, pokud se čas od času nevyhnete tomu, že si vyměníte vaše názory. Mít jich však doma jako denní rutinu, by vám mělo předem napovědět, že váš vztah s partnerkou není zcela stabilní. Článek Velká hádka a tichá domácnost se nejdříve objevil na Reptos.

  • Web: Reptos
  • Aktualizace: 24.5.2024
projít na článek

V sobotu 24.8. v Turnově na festivalu Básníci ticha

Festival hudební alternativy Básníci ticha, který vznikl jako vzpomínka na Milana Hlavsu a jehož posláním bylo a stále zůstává mapovat a představovat všechny zajímavé a nové projekty nejen na alternativní hudební scéně, se letos uskuteční již poosmé. V so

projít na článek

Velká červnová cena objektivem Jany Syručkové

65. Mironet Velká červnová cena (4.6.2017) na závodišti Conseq Park Velká Chuchle, byla nejdůležitější přípravnou zkouškou před blížícím ce 97. Českým derby České podnikatelské pojišťovny.

projít na článek

Legendární dostih VELKÁ PARDUBICKÁ má již 129 let

Rok se s rokem sešel a dočkali jsme se dalšího ročníku českého dostihového svátku, kterým Velká pardubická bezesporu je. Počasí bylo stejně jako předchozí den ukázkové, a i díky tomu se na závodiště vydalo přes 30 tisíc diváků. >> Velká fotogalerie

projít na článek

Hitparáda velká sedma

HLASUJ PRO NEÔEGO STRAST DO 22. 8. V HITPARÁDĚ VELKÁ 7 NA RÁDIU 1 Hlasuj pro Strast do 22. 8. v hitparádě Velká 7 na Rádiu 1 Článek Hitparáda velká sedma se nejdříve objevil na Marius Konvoj.

projít na článek

Živý přenos závodu Velká Bíteš Brno Velká Bíteš

Zde bude možné v neděli 26. […] Príspevok Živý přenos závodu Velká Bíteš Brno Velká Bíteš zobrazený najskôr TJ FAVORIT BRNO.

projít na článek