Velkopopovický kozel

Díky charakteristickému vizuálu značka Velkopopovický kozel zřejmě neminula ani širší veřejnost, která pivu vyloženě neholduje. Znáte ale celý její příběh? Pojďme se na ni podívat podrobněji. Velkopopovický kozel – počátky  Velkopopovický kozel je česká značka piva, která je vyráběna pivovarem Velké Popovice. Ten název dostal podle stejnojmenné obce. Tu bychom našli ve Středočeském kraji, konkrétně [] The post Velkopopovický kozel first appeared on Seznam pivovarů.

projít na článek

Kozel Florián odměňte se speciální várkou!

Odměňte se speciální várkou! Pivo VELKOPOPOVICKÝ KOZEL FLORIÁN 0,5L nyní ve všech supermarketech Trefa za 9,90 Kč. Záloha na láhev 3 Kč. Platnost ceny 21.10. 3.11.2015.

projít na článek

TIP na víkend – Velkopopovický pivovar pořádá Ladovské vepřové hody

Již počtvrté proběhnou ve velkopopovickém pivovaru tradiční Ladovské vepřové hody. Akce plná dobrého jídla a především piva Velkopopovický Kozel potěší všechny milovníky zabijačkových pochoutek. Součástí programu budou také stánky s ukázkami poctivé prác

projít na článek

Nakupte 10 piv Kozel 11 a získej Camembert Natur

Za nákup 10 lahví Kozel 11 nebo Kozel Řezaný 11 získáte balení Camembertu Natur od Présidentu zdarma. Akce probíhá od 13.7. do 19.7.2016 nebo do vydání zásob sýru. Sýry zdarma si přidejte k nákupu, na pokladně Vám bude sýr odečten.

projít na článek

Kozel

Výtvarná podoba a výroba prostředí pro reklamu na pivo. Společně s Ondřejem Slavíkem a Bárou Annou Stejskalovou.

projít na článek

CykloHistorie podeváté

Cyklohistorie č.9 v sobotu 24.6.2023  zamířila na Kozel, zříceninu hradu Lopata a rozhlednu Kotel. Moc příjemná pohodová vyjížďka zpestřená jedním defektem, kontrolou stromu tulipánovníku, kofolou s rohlíkem a ve finále pak sledováním RC track modelů autí

projít na článek