Velký suvenýr, pevnostní kanon, dárek

Suvenýr, pevnostní kanon dárek pro milovníky historie Vyrobeno z odolného a tvrdého bukového dřeva. Povrch je pouze přírodně voskován a vyleštěn - žádné chemie. Použitá spojovací lepidla garantují vysokou pevnost spojovaných dílů. Pohyblivé části hračky jsou sympatické dětem. Ekologická hračka/model se všemi certifikáty bezpečnosti. Hračka přečká věky a bude navždy vzpomínkou dětem i rodičům na nejlepší část života.

projít na článek

Pevnostní kanon, dárek

Pevnostní kanon, dárek, suvenýr Kanon je pojízdný a lze sundat z desky Vyrobeno z odolného a tvrdého bukového dřeva. Povrch je pouze přírodně voskován a vyleštěn - žádné chemie. Použitá spojovací lepidla garantují vysokou pevnost spojovaných dílů. Pohy

projít na článek

Karavan jako svatební dárek

Obytný vůz neboli karavan hračka dárky Dřevěný dárek pro karavanisty Velký masivní dřevěný karavan je často u nás prodávan jako svatební dárek s dodaným textem. Lze jej sundat z podstavy a je plně pojízdný. Krásný dárek i pro firemní zákazníky atd. 33 c

projít na článek

Dárek pro vinaře skleněný velký sud na pálenku

Dárek od vinaře skleněný velký sud na pálenku Dárky od vinaře obrovský skleněný sud 1 litr se skleničkami v krásném dřevěném dárkovém koši.

projít na článek

Dárek placatka na alkohol, skleněné placatky

Dárek skleněná placatka + 2x štamprle DÁREK první pomoc v dřevěné kazetě s možností vypálení věnování. Vtipný alko dárek první pomoc k narozeninám.

projít na článek

Dárek pro řidiče náklaďáku | nákladní vůz dárky

Dárek náklaďák, nákladní auto, vůz Dárek pro řidiče náklaďáku | nákladní vůz dárek parádní dárek pro řidiče Tatry a jiných nákladních vozidel. Možno objednat gravírování na nákladní auto pod ikonkou KOŠÍK.

projít na článek