Velký úspěch v krajském kole olympiády ve francouzštině

V krajském kole soutěže v jazyce francouzském, které se konalo 25. 3. 2015 ve Středisku turistiky v Ostravě-Porubě, byli naši studenti velmi úspěšní.

projít na článek

Vítězství v krajském kole ve francouzštině!

Katka Kučerová, žákyně 4. E, již podruhé za své studium na našem gymnáziu zvítězila v krajském kole Olympiády ve francouzštině, tentokrát v té nejvyšší kategorii (B2). Soutěž proběhla v Ostravě 2. 4. 2019 a Katka zde opět prokázala svůj výjimečný jazykový

projít na článek

Úspěch našich studentů v Matematické olympiádě

Velký úspěch v krajském kole Matematické olympiády kategorie A (studenti 3. a 4. ročníků středních škol), které se konalo v úterý 10. ledna 2017 na Přírodovědecké fakultě Jihočeské univerzity.

projít na článek

V krajském kole Fyzikální olympiády jsme získali 4. místo

Daniel Ondryáš vybojoval 4. místo v krajském kole Fyzikální olympiády v kategorii C. Daniel tak potvrzuje, že výuka přírodních věd a matematiky je na našem gymnáziu na velmi dobré úrovni. Máme velkou radost z krásného výsledku a Danielovi blahopřejeme.

projít na článek

Tři ze čtyř vítězů krajského kola Soutěže ve francouzštině jsou naši studenti

I přesto, že nepatří mezi nejsnazší jazyky (věděli jste, že oproti pěti českým samohláskám jich užívá šestnáct?), je francouzština řečí diplomacie, módy, kultury nebo dobrého jídla a pití. A také naší školy – jak prokázali studenti, kteří Jazykové gymnázi

projít na článek

Krajské kolo dějepisné olympiády

Naše gymnázium už má (skoro) tradiční zastoupení v krajském kole dějepisné olympiády. Letos to museli naši borci zvládnout online. A poradili si s tím úspěšně.

projít na článek