Veřejná služba v Ostravě

Srdečně Vás zveme na veřejnou službu, která se uskuteční v sobotu 16. dubna 2011 v 16:45 hodin na adrese: Dům kultury Akord (Zelený salonek), nám. SNP 1, Ostrava.

projít na článek

Veřejná schůze občanů s vedením města

Veřejná schůze v Lubojatech proběhne v pondělí 6. 9. 2021 v 19.00h v budově hasičské zbrojnice.

projít na článek

Veřejná služba pro mládež ve věku 18 35 let v centru Praha

Srdečně Vás zveme na Veřejnou službu pro mládež ve věku 18 – 35 let, která se koná dne 1.12.2012 v 10:45 v pražském centru Školy Zlatého Kříže s Růží. Po veřejné službě bude následovat společné setkání a rozhovor s Mladými Rosikruciány.

projít na článek

Nové termíny veřejných chrámových služeb o prázdninách

S radostí oznamujeme všem přátelům školy, že se vedením center Praha a Brno podařilo organizačně připravit veřejné služby i v průběhu prázdnin. V pražském centru se veřejná služba koná v sobotu 31. července v 18:30 a v brněnském centru den po té, tedy v n

projít na článek

Co je Gnose?

Srdečně zveme zájemce z řad veřejnosti na setkání s názvem Co je Gnose?, setkání se uskuteční v sobotu 24. září 2011 od 15:00 hodin v Domu kultury Akord v Ostravě, náměstí SNP 1. Po skončení setkání bude následovat služba pro veřejnost od 16:45 hodin.

projít na článek

Lodí do japonské zahrady

Milí přátelé, není to dlouho, co jsme se s některými z Vás setkali při procházce Prahou. V měsíci květnu nás čeká další podobná akce: celodenní „Výlet lodí do japonské zahrady“. Detaily najdete v pozvánce. Vzhledem k tomu, že nás čeká bohatý progra

projít na článek