Věšák na klíče

Věšák na klíče by měl sloužit k přehledné a logické organizaci klíčů. Každá rodina tak má svůj vlastní styl, který používá a který vyhovuje právě jí.

projít na článek

Nalezené klíče

Nalezené klíče --------------------- Před budovou školy byl nalezen svazek klíčů / pro dospěláka patrně/. Je momentálně uschován v ředitelně školy. Informace podá pouze ředitelka školy na telefonu : 604758362 Důležitý je popis hledaného svazku.

projít na článek

Biden dostal zásah na nejcitlivější místo. Seberou mu demokraté klíče od auta?

Úřadujícího prezidenta Spojených států dohání jeho věk – nebo představy Američanů o tom, jak má hlava země vypadat

projít na článek

Jak otevřít zabouchnuté dveře

Pokud jste si zabouchli dveře nebo klíče ztratili, je potřeba otevření bezpečnostních dveří svěřit proškoleným odborníkům. Jen ti vám mohou zaručit prevenci velkých poškození a následnou výměnu drahých bezpečnostních komponentů za nové.

projít na článek

Provoz víceúčelového hřiště.

Otevření víceúčelového hřiště ZŠ a MŠ Bolešiny pro veřejnost. Škola využívá hřiště od 1.6.2023 a od soboty 9.9.2023 je otevřeno i pro sportovní veřejnost. Přístup na víceúčelové hřiště bude regulovaný přes rezervační systém. 1) Zájemce si vybere v kalendá

projít na článek

NASKLADNĚNÍ: Sumka Axon - Coyote- Pentagon®

Sumka Axon Kvalitní molle sumka, kterou můžete nosit na taktické vestě nebo na opasku. Uvnitř : 2 x kapsa na každé straně 1 x karabinka na klíče V předu: 1 x kapsa se

projít na článek