Veselé Státy Americké

Ve Státech je veselo. Mají nového prezidenta, novou vládu a novou naději na světlejší zítřky. I před osmi lety bylo ve Státech veselo to když zvolili nejneoblíbenějšího prezidenta v historii. A že bylo tehdy z čeho se radovat demokratům jsme vypálili rybník, přestože jsme tehdy měli o půl procenta hlasů méně To půlprocento byl hlas lidu, voličů, jako jste vy nebo já. Ve skutečnosti byl W zvolen pěti hlasy navrch. Ale to už byly hlasy hlubší a silnější patřily totiž volitelům. Těm, kterým jsme řekli, ať volí někoho jiného (vote for Al Gore). Něco takového se stalo naposledy v roce 1888 (předtím ještě dvakrát). Vítejte v zemi neomezených možností! Brrr Ale už je to za námi a k nám přicválal černý rytíř na bílém koni Barack Obama. Věčně usměvavý gentleman s neuvěřitelně bílými zuby, žádný honák dobytka. Spíš vypadá jako surfař. A ta jeho kočička je taky moc hezká. Držím jim palce. Hillary Clinton Palec směrem k hlíně patří Hillary. To byla kočička toho předminulého prezidenta, který musel vysvětlovat kde Monika přišla k té skvrně. Billyho skvrně. Vzpomínáte? Zpátky k Hillary. Ta ženská má koule! V roce 1998 ustála Moniku, (pak zase něco Whitewater scandal, Filegate, Travelgate )  a o deset let později jen těsně projela primárky a přišla tak o možnost být první prezidentkou U.S.A. Dnes pracuje v administrativě toho usměvavého surfaře, co jí to natřel, a také se přitom usmívá (Woody Allen by měl radost). Nové koště také dobře mete a  americká ministryně zahraničí Hillary Clintonová dál vysílá varovné signály do KLDR. Ujišťuje Japonce o přátelství! Juch! Mít kamarády se vždycky hodí. Ale vybíráme si! Pochopitelně. A když už, tak naše kamarádství s Číňany nesmí být zastíněno takovými podružnostmi, jako jsou lidská práva. Viz denní tisk: Společné úsilí o podporu růstu v době světové ekonomické krize a bezpečnostní problémy, jako je severokorejský jaderný zbrojní program, jsou na prvním místě () Nenechá tuto otázku vměšovat se do práce na řešení finanční krize, klimatických změn či bezpečnostní problematiky. Hillary Clintonová, styďte se! Poznámka: Tato anketa je vložena automaticky do příspěvku.The post Veselé Státy Americké first appeared on Big Brother.

projít na článek

Veselé Vánoční svátky a šťastný Nový rok

Veselé vánoce a šťastný nový rok 2018 The post Veselé Vánoční svátky a šťastný Nový rok first appeared on FOTOOBRAZY Praha.

projít na článek

Veselé Vánoce

Milí přátele a hosté, přejeme Vám šťastné prožití Vánoc a úspěšný rok 2022. Děkujeme, že nám zachováváte přízeň. Tým hotelu Afrika. The post Veselé Vánoce appeared first on Hotel Afrika.

projít na článek

Veselé Vánoce a šťastný nový rok

Veselé Vánoce, klidné svátky v kruhu rodinném a šťastný nový rok! Vaše Studio Silueta

projít na článek

VESELÉ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2018

The post VESELÉ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2018 appeared first on Fotograf Ondřej Dobiáš - profesionální fotografie.

projít na článek

Veselé Vánoce a šťastný rok 2023!

Autoškola Tomek Vám děkuje za skvělý rok 2022! Přejeme Vám klidné prožití vánočních svátků a mnoho pohody do nového roku nejen za volantem. Vaše, Příspěvek Veselé Vánoce a šťastný rok 2023! pochází z Autoškola Tomek

projít na článek