Veterina Brno

Jistě není potřeba připomínat, že veterinární kliniky poskytují odbornou zdravotní péči pro zvířata. Konkrétně v Brně můžete využít zhruba 75 veterinárních klinik nebo ordinací. Působnost těchto zařízení je různorodá, některá se zaměřují jen na určité druhy zvířat, jiná na speciální léčbu.

projít na článek

Veterina Jesenice

Veterinární klinika Jesenice poskytuje zdravotní péči téměř všem zvířatům, a to i včetně chirurgických zákroků.

projít na článek

Veterina Praha

V Praze poskytuje odbornou zdravotní péči pro zvířata hned několik veterinárních nemocnic, klinik nebo ordinací. Působnost těchto zařízení je různorodá, některá se specializují jen na konkrétní druhy zvířat, jiná na speciální léčbu (zákroky).

projít na článek

Veterina Praha 4

Pokud hledáte veterinární zařízení v Praze 4, tak na internetu naleznete mnoho odkazů, kam se se svým miláčkem obrátit. Jedná se o veterinární ambulance či kliniky s vysokým profesním standardem. Je jen na vás a vašich finančních možnostech, jaké veteriná

projít na článek

ZRUŠENO! Tradiční Jarní MotorTechna Brno 2021 se nekoná

Vážení příznivci historických vozidel, S ohledem na nová omezení nařízená Vládou ČR v souvislosti s C19 pandemií jsme byli donuceni odvolat Tradiční Jarní MotorTechnu Brno 2021, bez náhrady. V roce 2021 máme MotorTechnu naplánovanou Podzimní v termínu 23.

projít na článek

Brno

The post Brno first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek