VETTEL SE DVĚMA ZASTÁVKAMI VÍTĚZÍ

Pilot Red Bullu Sebastian Vettel vyhrál již ve čtvrtém závodě za sebou a opět tak navýšil své vedení v šampionátu. Německý závodník byl v boxech dvakrát a stal se prvním pilotem, který v Koreji zvítězil po startu z pole position. Vysloužil si tím i šanci pojistit si titul už za týden v Japonsku. Vyhraje-li a zároveň Fernando Alonso nedojede lépe než na devátém místě, bude Vettel mistrem světa pro sezonu 2013.

projít na článek

VETTEL VÍTĚZÍ I POD REFLEKTORY V ABU DHABÍ

Pilot Red Bullu a novopečený mistr světa Sebastian Vettel vyhrál i Velkou cenu Abú Dhabí. Startoval na měkké směsi P Zero Žlutá a v průběhu závodu dvakrát přezul na středně tvrdé pneu P Zero Bílá.

projít na článek

Vettel opět vítězí ve VC Japonska

Pilot Red Bullu Sebastian Vettel získal již čtvrté vítězství v Japonsku a deváté v této sezoně. Ani to mu však zatím nestačilo na to, aby si zajistil svůj čtvrtý titul v řadě, neboť Fernando Alonso z Ferrari dojel po startu z osmé pozice na čtvrtém místě.

projít na článek

VETTEL ZVOLIL SPRÁVNOU STRATEGII A STAL SE MISTREM SVĚTA

Pilot Red Bullu Sebastian Vettel se díky vítězství ve Velké ceně Indie stal nejmladším čtyřnásobným mistrem světa. Je teprve čtvrtým závodníkem, kterému se podařilo nasbírat alespoň čtyři tituly. Tři z nich pak nasbíral s pneumatikami Pirelli. Vettel ovlá

projít na článek

VETTEL VÍTĚZÍ V POSLEDNÍM ZÁVODĚ ROKU

Mistr světa Sebastian Vettel ve Velké ceně Brazílie získal třinácté vítězství v sezoně a deváté v řadě. Německý závodník startoval z pole position a vedl od druhého kola. K vítězství využil strategii dvou zastávek v boxech. Vettelův kolega Mark Webber doj

projít na článek

VETTEL V KOREJI SLAVIL DALŠÍ VÍTĚZSTVÍ

Pilot Red Bullu Sebastian Vettel vyhrál potřetí v řadě. Po triumfech v Singapuru a Japonsku zvítězil rovněž v Koreji a před posledními čtyřmi podniky sezony šampionát ještě více zdramatizoval. Vettel startoval z druhé pozice na superměkkých pneumatikách.

projít na článek