Více variant v nejžádanějším výletu - GRAN TOUR

Na základě přání mnoha našich zákazníků a pro všechny milovníky našeho ostrova jsme připravili další  varianty nejoblíbenějšího výletu - GRAN TOUR . 

projít na článek

Gran Canaria - Agüimes a Barranco Guayadeque

NOVINKA  - rozšíření výletu o  turistický HIT  -  barranco de las VACAS .  Agüimes , jedno z nejstarších měst Gran Canaria, sídlo biskupů a jeskynní obydlí v nedalekém údolí, ve kterých dodnes žijí lidé. Nádherné údolí, které je v lednu a únoru plné kv

projít na článek

Sir Elton John bude koncertovat na Gran Canaria

Britský zpěvák, klavírista a skladatel, sir  Elton John , vystoupí dne 18.července 2017 na ostrově Gran Canaria a bude to jeho jediné vystoupení ve Španělsku v rámci turné Wonderful crazy night tour . 

projít na článek

Gran Canaria zažila rekordní srpen, přijelo i 1.755 Čechů

Gran Canaria je z celého souostroví ostrovem s největším srpnovým nárůstem v počtu turistů. Čechů  v srpnu přijelo na Gran Canaria 1.755, což je o 629 více než loni. Stali se tak druhým skokanem roku (+55,86%).

projít na článek

Off road tour

A co uvidíte? To nejlepší z přírody Gran Canaria, posuďte sami!  V průběhu Off road tour navštívíme civilizací nedotknuté části ostrova, projedeme po prašných cestách hluboká údolí, mohutné kaldery, uvidíme přehrady, akvadukty, studně, borovicové lesy,

projít na článek

Seveřané předstihli v březnu Němce. Výrazně posilují Britové.

Celkem přiletělo v břez nu 2017 na Gran Canaria 383.000 cestujících, tedy meziročně o 15.700 více. Gran Canaria tak přivítala za první čtvrtletí více než milion návštěvníků, přesněji 1,120.000.

projít na článek