Video: Duchové židovského hřbitova České Budějovice (16.8.2013)

Druhý díl série krátkých dokumentů, jejichž cílem je získávat důkazy o paranormální aktivitě. Podařilo se tentokrát Paranormál týmu najít, co hledal? Podívejte se na video a případné dotazy i názory nám klidně sdělte v komentářích.

projít na článek

Duchové pacovského hřbitova 2018 | dokumentární film

Návrat na místo, kde se v roce 2013 Paranormal tým zrodil. Nový, skeptičtější výzkum má za cíl potvrdit nebo vyvrátit dříve zde zachycené elektromagnetické anomálie zvukového charakteru. Jaký budeme mít úspěch?

projít na článek

ŽIDOVSKÉ MĚSTO - program Badatel

V pátek 26. listopadu se 28 žáků sekundy slánského gymnázia vypravilo na exkurzi do Židovského města v Praze. V první části se v programu Badatel seznámili s tradicemi  židovského národa - svatba, židovské svátky atd. Poté následovala komentovaná prohlídk

projít na článek

video: Duchové Pacova (6.-7.7.2013)

 Krátký střihový dokument pojednávající o vyšetřování paranormálních jevů na Pacovském hřbitově německých válečných zajatců, kterých zde zahynulo na dvě stě osmdesát čtyři.

projít na článek

Duchové velhartického hřbitova | dokumentární film

 52 minutový dokument, díky kterému budete přítomni u objektivního výzkumu paranormálních jevů na tomto místě. Buďte úkazů, které tam vyšetřovatelé zaznamenali.

projít na článek

Návštěva slánského židovského hřbitova

  Dne 30. 11. 2021  dvacet  studentek   a studentů  Gymnázia Václava Beneše Třebízského navštívilo v rámci společensko-vědního a dějepisného semináře slánský židovský hřbitov, kde se seznámili s historií  této náboženské komunity, jejíž vývoj byl  nási

projít na článek