Videodiskotéka Soundtrack Poděbrady

Skvělý závěr léta afterparty po koncertu skupiny Lucie v rámci festivalu Soundtrack Poděbrady. Jednalo se o první ročník přehlídky zaměřené na filmovou muziku a multimédia. Videodiskotéka proběhla na nádvoří Poděbradského zámku a vše bylo zaměřeno na oldies a filmové videoklipy. Super akce a tanečníci filmové hity v pohodě vystačili na celou noc. The post Videodiskotéka Soundtrack Poděbrady appeared first on Váš DJ -.

projít na článek

SOUNDTRACK Poděbrady opět s podporou čtyř kruhů

Audi pokračuje v partnerství s jedinečným festivalem SOUNDTRACK Poděbrady se zaměřením na filmovou hudbu, nové formy umění, multimédia a nejmodernější technologie.

projít na článek

Videodiskotéka Vodafone

Videodiskotéka pro společnost Vodafone, plný taneční parket, úžasná akce. Celostátní akce společnosti Vodafone v Malé sportovní hale v Holešovicích byla ve stylu rockového festivalu a vystřídalo se zde několik populárních skupin: Monkey Bussiness, Tomáš K

projít na článek

Lázně Poděbrady - lázeňské domy

Seznam ubytovacích kapacit v lázeňském městě Poděbrady.

projít na článek

Soundtrack Poděbrady

Italská ulička na soundtracku v Poděbradech a náš dream team. Přijďte ochutnat nejlepší kávu Delonghi a zasoutěžit si o kávovar La Specialista. obrazek: 

projít na článek

Lázně Poděbrady hrazené pojišťovnou

Společnost Lázně Poděbrady je největším poskytovatelem lázeňské péče ve Středočeském kraji. Od roku 1908 sem lidé jezdí za odpočinkem, regenerací a léčbou. Hlavním léčebným zdrojem je přírodní minerální voda Poděbradka. Lázně jsou proslavené především léč

projít na článek