Videokonference o aktuálních trendech při vakcinaci skotu

Zástupci Biovety byli opět přizváni k účasti na videokonferenci, aby účastníky obohatili o své dlouholeté zkušenosti z oblasti veterinární péče v chovech skotu.

projít na článek

Bioveta napomohla vakcinaci klokana rudokrkého

Na veterinární klinice v Lubné proběhl netradiční zákrok. K vakcinaci proti tetanu se dostavil, pro Českou republiku ojedinělý pacient, klokan rudokrký. Vakcinaci provedl MVDr. Josef Tabery za použití vakcíny proti tetanu z produkce Biovety, a. s.

projít na článek

Bioveta přednášela pro ukrajinské veterinární lékaře

Oblastní ředitel Biovety pro Ukrajinu navštívil veterinární lékaře ve městě Cherson, aby zde přednášel o imunologii, vakcinologii a nových trendech ve vakcinaci psů a koček.

projít na článek

Bioveta pomáhá veterinárním lékařům a farmářům v Rumunsku s ochranou proti respiračním infekcím skotu i prasat

Ve dnech 17.–21. 9. 2018 se náš produktový manažer pro skot a prasata MVDr. Pavel Raška, spolu s pracovníky pobočky Bioveta Romania, pohyboval po exportních farmách mladého skotu a jatečných provozech v severní a střední části Rumunska. Tato mise měla za

projít na článek

Webinář Moderní řešení problémů reprodukce skotu

Dne 16. června 2020 uspořádala společnost Genoservice Rusko společně s Biovetou webinář pro manažery, veterináře a specialisty mléčných farem Ruské federace na téma „Moderní řešení problémů reprodukce skotu“.

projít na článek

Miroslav Skřivánek – panelová diskuze k situaci v odvětví dojeného skotu

Jako zástupce Ministerstvo zemědělství České republiky jsem rád diskutoval nejen s chovatelskou odbornou veřejností ale i se studenty například Střední škola zemědělská a veterinární Lanškroun, Mendelova univerzita v Brně a přáteli českých farmářů a potr

projít na článek