Videonávod na přípravu mléčného oolongu Nai Xian

Taiwanský mléčný oolong je jeden z nejznámějších a nejoblíbenějších polozelených čajů z Taiwanu. Svůj věhlas si získal díky mléčnému či smetanovému aroma, které přírozeně obsahuje kultivar čajovníku Jin Xuan, ze kterého se tento čaj vyrábí. Pro podpoření smetanové chuti je aroma čaji ještě dodatečně přidáno. Při popíjení se postupně dostanete od výrazně mléčné chuti u prvního nálevu až k více svěží chuti čajových lístků u druhého či třetího nálevu.

projít na článek

Videonávod na přípravu čaje v láhvi

Láhve na přípravu čaje jsou ideální na cesty a vyjma klasické přípravy čaje se skvěle hodí také k macerování. Inspirujte se naší přípravou a dopřejte si lahodný čaj všude na cestách a v přírodě.

projít na článek

Sběr tchajwanského čaje

Již dlouhá léta se zaobíráme přímým dovozem Tchajwanských čajů, převážně Oolongů, a tak bylo jenom otázkou času, kdy se vyrazíme za našimi dodavateli podívat osobně.

projít na článek

BM Jantarové korálky pro děti - kulaté leštěné mléčné - 380 Kč

Jantarové korálky jsou z mléčného jantaru, vyleštěné. Navlečeno na šňůrce - mezi každým korálkem je uzlík (při roztržení se nevysypou). Plastový uzávěr z polyresinu. Délka cca 32 cm (velikost pro nejmenší děti).

projít na článek

Videa: příprava na 6. a 5. kjú

Spolu s našimi začátečníky jsme natočili přípravu na stupně 6. a 5 kjú. Pokud se na některý z těchto stupňů chystáte, mohla by se vám tato nápověda hodit u přípravy. Videa pro přípravu na stupně kjú6. kjú 5. kjú

projít na článek

3 překvapivé recepty na sladké snídaně i při protikvasinkové dietě 2.

Mnoho lidí trpící přemnoženou candidou nebo jakoukoli jinou houbou či plísní v těle, často nezvládá protikvasinkovou dietu kvůli absenci cukru a to i mléčného cukru, kterými se kvasinky živí. Je jasné, že pokud je chceme ubrzdit na ve střevě přijatelné mn

projít na článek