Videozáznam z Linhartova hostování na soutěži Notování

Praha, 7.10.2010, Music Hall. Autobus do Podbořan, Co dělá paní Marta v zimě?, Helga Braun, Maria Stock, Poloha D. Poděkování pořadatelům za poskytnutí záznamu a jeho autorovi Michalu Bechyněmu obzvlášť ! www.notovani.cz  

projít na článek

Nové fotogalerie z koncertů

Tři nové fotogalerie z nedávných koncertů v pražské Čajovně jedna báseň, v Malé scéně v Ústí nad Orlicí a z hostování na soutěži Notování najdete ve fotorubrice Sólové koncerty .

projít na článek

Petr Linhart jako host pražského Notování

Písně Autobus do Podbořan, Co dělá Paní Marta v zimě?, Helga Braun, Maria Stock, Poloha D. 

projít na článek

A zde je obvyklý vánoční zvukový dárek

Záznam sedmi písní z Linhartova vystoupení na podzimně-zimním festivalu Wonderfest 2007 ve Smržovce pořídil 17.11. 2007 Karel Šírek. Štastný a veselý download, ale hlavně Vánoce a Nový rok !

projít na článek

PROBĚHLÉ SOUTĚŽE

LIGA SÓLOVÝCH TANCŮ Svazu učitelů tance / PŘIHLAŠOVÁNÍ SAMOSTATNĚ WEBOVÉ STRÁNKY sut: Celkový kalendář soutěží | SUT (soutěže ještě přibývají) V kalendáři SUT soutěží najděte takovou, která má otevřené disicplíny,

projít na článek

Videozáznam ze Vzpomínky na Karla Diepolda, Liberec, 2.7.2020

Díky libereckému knihkupci Martinu Fryčovi proběhl 2.7.2020 v prostorách jeho podniku koncert Vzpomínka na Karla Diepolda. Zúčastnili se ho také  Vladimír Merta  a  Jan Burian , které si můžete rovněž pustit v jednotlivých záznamech.

projít na článek