Vietti a Deniz Öncü oficiálně za Aja v Moto2

Celestino Vietti a Deniz Öncü pojedou dle očekávání za Red Bull KTM Ajo Team v kubatuře Moto2 v sezóně 2024 a nahradí tak Pedro Acostu a Alberta Arenase. (Jiří Mikšík)

projít na článek

Rookie Zurutuza kolegou Ruedy

Deniz Öncü bude v příští sezóně sice závodit za tým Red Bull KTM Ajo, ale v kubatuře Moto2, jeho místo převezme Xabi Zurutuza, tedy nováček MS-Moto3. José Rueda byl dle očekávání potvrzen i na příští sezónu. (Jiří Mikšík)

projít na článek

Arenas pojede za Gresini Racing

Albert Arenas bude v roce 2024 závodit ve třídě Moto2 s týmem QJMotor Gresini Racing. Španěl jezdí v kubatuře Moto2 od roku 2021 a poslední dvě sezóny byl součástí týmu Red Bull KTM Ajo. (Jiří Mikšík)

projít na článek

Jediná oficiálně zaznamenaná osoba, která byla zraněná meteoritem

Jediná oficiálně zaznamenaná osoba, která byla zraněná meteoritem   Meteority fascinovaly lidstvo celou historii, dělali se z nich vzácné předměty, jako dýky, talismany apod a naši předkové přesně věděli, že spadly z nebe, proto jim přikládaly takovou v

projít na článek

iPhone 11 kdy vyjde?

Nový iPhone 11 by se měl oficiálně začat prodávat dva týdny po premiéře, v předprodeji by se měl objevit první pátek po tiskové konferenci. Pokud Apple bude s představením postupovat jako u předchozích modelů, můžeme se těšit na odhalení iPhonu 11 už tent

projít na článek

Hyundai SANTA FE Plug-in Hybrid má oficiálně potvrzený dojezd v elektrickém režimu

Jihokorejský závod společnosti Hyundai v Ulsanu zahájil výrobu plug-in hybridní verze nového modelu SANTA FE.

projít na článek