Vinylové podlahy zkolekce DIVINO za pohádkové ceny

The post Vinylové podlahy z kolekce DIVINO za pohádkové ceny appeared first on PODLAHY POKORNÝ.

projít na článek

Tiché a extra tiché vinylové podlahy a vinylové schody

Vinylové podlahy s lehkostí kombinují všechny vlastnosti, které jsou důležité: jedinečný design, komfort při chůzi a odolnost zátěži. Neméně důležitou vlastností je ale také schopnost postarat se o akustický komfort. Tiché vinylové podlahy tento požadavek

projít na článek

Pokládka vinylové podlahy click (plovoucí) - Video + návod ✅

Kdo má rád žánr akčních filmů, v tomto videu si na své moc nepřijde. Pokládka vinylové plovoucí podlahy v podání našeho podlaháře je spíše motivační snímek s návodem, jak položit plovoucí vinylové dílce (lamely) snadno a v klidu.

projít na článek

Údržba vinylové podlahy na sucho i na mokro, ale hlavně snadno

Vinylové podlahy jsou favoritem moderních interiérů i díky nenáročné údržbě. Kbelík, mop a čisticí prostředek stačí k tomu, aby byla podlaha během chvilky v dobré kondici. Správnou údržbou nebudou podlahy ztrácet nic ze svého vzhledu a životnosti.

projít na článek

Podložka pod vinyl pro ochranu vinylové podlahy a vyšší komfort (2023)

Se správně zvolenou podložkou pod vinyl dostanete z vinylové plovoucí podlahy její nejlepší vlastnosti. I když je podklad perfektní, nezapomeňte na podložku, protože ta dokáže ještě zvýšit komfort bydlení, vylepšit akustické vlastnosti podlahy (tichá podl

projít na článek

Vinylové podlahy bez jedů

Zdravotně nezávadné podlahy poznáte podle certifikátů. Vybírejte si ty nejpřísnější: Indoor Air Comfort Gold a Greenguard Gold. Zaručí, že si domů nepořídíte výrobek, který by zatěžoval vnitřní klima škodlivinami a neovlivní zdraví členů domácnosti.

projít na článek