Virtuální realita vAmbrosii

Díky Nadačnímu fondu Českého rozhlasu a dárcům Ježíškových vnoučat jsme na půl roku získali brýle s virtuální realitou Kaleido brýle! Kaleido brýle nám umožňují zažít virtuální cestovatelská dobrodružství, učit se, zúčastnit se různých kulturních aktivit a nebo se prostě jen zrelaxovat. Trénink paměti je s Kaleido mnohem zábavnější, bezpečně se můžeme učit orientovat v nových situacích, nebo pracovat na svém vyjadřování.   Mezi nejoblíbenější aktivity patří cestování: mezi lokacemi pak vítězí Nový Zéland a Itálie. Na druhém místě jsou pak cesty po krásných místech naší České země.   Děkujeme za tuhle příležitost. Svět je najednou příjemně malý, barevný a přitom bezpečný. The post Virtuální realita v Ambrosii first appeared on AMBROSIE.

projít na článek

Virtuální realita od EDUGrantu

Naše škola se stala úspěšným žadatelem EDUGrantu od společnosti EDUTeam z.s. Účelem vynaložení prostředků získaných z grantu je vybavení již stávající laboratoře VR a AR deseti brýlemi Oculus Quest 2. Nahradí nebo doplní tak stávající a již nevyhovující v

projít na článek

READYCON vzdělávání vaktuálních trendech 

Dne 22. 11. 2023 se vybraní žáci různých oborů zúčastnili on-line webinářů ve virtuálním studiu READYCON, jednalo se o vzdělávání: v elektrotechnice ve stavebnictví v informačních technologiích ve financích Přednáška ve stavebnictví se skládala z 6 část

projít na článek

Matematická olympiáda

V období od prosince do ledna proběhla tři kola matematické olympiády kategorie A - domácí, školní a krajské. Školní a krajské samozřejmě ve virtuální učebně.

projít na článek

Lékař

Kaleido představuje nový způsob „cestování“, který našim klientům umožňuje vydat se z pohodlí domova na jejich vysněné místo za pomocí virtuální reality. The post Lékař appeared first on ADP-SANCO s.r.o..

projít na článek

Vánoční setkání u Lidmovického betléma 23.12.2011

Z nápadu u piva vyřezat betlém se uskutečnila realita. Setkání na návsi 23.12.2011 u našeho betlému bylo velice příjemné. Svou návšťevou nás poctil pan farář z Protivína, který betlém vysvětil. Mě osobně se to moc líbilo. Krásný.... Jen tak dál přátelé.

projít na článek