Víte, jak na zábavný obsah pro Facebook?

V rámci online marketingu spravuji pro některé svoje klienty také sociální síť Facebook. Tvorbu kvalitního facebookového obsahu považuji za daleko významnější než samotnou placenou propagaci, protože nefunguje vždy správně, a to hlavně v případě, když je prezentovaný příspěvek nezáživný. O tom jsem se během své praxe už mnohokrát přesvědčil. Taková reklama vám potom na Facebooku zvládne fungovat pár dní a potom se přestane zobrazovat. A možná jste si právě teď řekli: to se mi už taky stalo. Co je tedy nejdůležitější pro tvorbu ideálních příspěvků na sociálních sítích?

projít na článek

Víte, jak řešit duplicitní obsah na webu?

Duplicitní obsah na internetových stránkách je jedna z nejčastějších záležitostí a také restů mých klientů. Proto není nic neobvyklého, když se s tímto termínem setkáte – nicméně otázkou zůstává, jak s tím bojovat?

projít na článek

Facebook je mrtvej

Facebook je mrtvej, asi už zůstanu jenom na Cvrlikátoru. Související obrázky: [See image gallery at kvisova.cz]

projít na článek

Facebook úplně změní používání internetu

Jaká je budoucnost internetu? Krize v ČR to ví! Čtěte zde: http://www.krize-cr.cz/facebook-google/050220104026 Související obrázky: [See image gallery at kvisova.cz]

projít na článek

Facebook Conversion Api: Jak na to?

Aktuálně velmi zásadním tématem z oblasti sociálních sítí je nastavení Facebook Conversion API, označováno také jako CAPI. Facebook musel přejít na jaře roku 2021 na vlastní řešení měření konverzí z důvodu cookies třetích stran nebo trackování uživatelů n

projít na článek

Čerti v Ústeckém podzemí

Otevření pekelné brány: sobota, 5.12.2015 - zábavný program od 17:00 hod. pro celou rodinu, začátky představení každou celou hodinu až do 20:00 hod. Muzeum Civilní obrany, Žižkova ulice.

projít na článek