Víte, jak se nosí pončo?

Pončo je velmi praktickým doplňkem. Víte, kudy si vlastně pončo prorazilo cestu do moderních šatníků a jakým způsobem se dá dnes využít? Kde se vzala ponča Pončo je původním oděvem obyvatel Jižní Ameriky. Podobný plášť nazývaný pelerína je nicméně znám celý článek The post Víte, jak se nosí pončo? first appeared on lifestyle - magazín o životě.

projít na článek

Proč se vyplatí mít u vody pončo 

Pončo může být módním doplňkem podzimního šatníku, ale stejně tak dobře součástí nejen letních radovánek u vody. Proč se hodí ho mít? Pončo rychle... Příspěvek Proč se vyplatí mít u vody pončo  pochází z eBlogeři.cz

projít na článek

US poncho RipStop olivové

Námi odzkoušené a dlouhodobě používané pončo do deštivých dnů. Nebude Vás omezovat v pohybu a přitom zůstanete v suchu. Pončo je z materiálu RipStop, vysoce odolnému proti protržení a se svařovanými švy. Pončo je velmi skladné. Složené má velikost 12 x 12

projít na článek

Nosí váš pes hodinky v hlavě ?

Zase tu spolu zboříme jeden mýtus, že pes nevnímá pojem času a vše je pro něj jen věčnost. Sami víte ze svých zkušeností , že pravda je někde úplně jinde. Dodržování času je naopak psí priorita a pes sám, dokáže být na minutu přesný.

projít na článek

Víte, jak dlouhé se nosí kalhoty?

Kalhoty - nechcete vypadat, že čekáte velkou vodu. Ale taky nechcete mít kalhoty dlouhé a šlapat si po nich. Jak to udělat, aby kalhoty byly tak akorát ?.

projít na článek