Vítej na veřejné doméně, Myšáku Mickey!

Přečtěte si překlad článku Lukase Mezgera z diff.wikimedia.cz, o tom proč Wikimedia komunita oslavila 1. ledna 2024 milník pro svobodné vědění. První filmy s myšákem Mickeym z roku 1928 se staly spolu s mnoha dalšími tvůrčími díly z celého světa součástí kolekce děl pod veřejnou doménou. Více na našem bloguThe post Vítej na veřejné doméně, Myšáku Mickey! first appeared on Wikimedia ČR.

projít na článek

Spuštěn nový web SNH

(Aktualizováno) Na doméně svaznarodnihazene.cz byl spuštěn nový web SNH. Starý web najdete dočasně na dóméně narodnihazena.eu.

projít na článek

Masáže Linda Praha, Praha 4

Ahoj, vítej! :) hledáš-li odpočinek, ženskou něhu, dotyk a nevšední zážitek, neváhej mě kontaktovat. Nabídnu ti erotickou masáž tělo na tělo, milý úsměv a příjemnou společnost. V krásném, čistém a diskrétním prostředí :) Těším se Linda

projít na článek

Veřejné čerpací stanice

Základ veřejné ČS tvoří nadzemní nebo podzemní nádrže o libovolném objemu určené na skladování motorové nafty a bezolovnatého benzínu Natural 95. 

projít na článek

Veřejné cvičení v Újezdě u Brna

Veřejné cvičení u příležitosti oslav 100. výročí založení župy Dr. Jindry Vaníčka

projít na článek

Seriál Shelter se objeví už v srpnu

Na streamovac platformě Prime Video se v srpnu objev seri l podle knihy Harlana Cobena. Osmid ln seri l sleduje př běh Mickeyho Bolitara pot , co ho n hl smrt jeho otce přivedla k tomu, aby začal nov život v Kasseltonu ve st tě New Jersey. Mickey se

projít na článek