Vítejte na našem webu!

Vítejte na webu ROKYCANSKÝCH PATRIOTŮ. V červenci 2011 proběhlo registrační řízení na Ministerstvu vnitra ČR a vzniklo občanské sdružení ROKYCANŠTÍ PATRIOTI. V roce 2014 jsme se přejmenovali na Spolek ROKYCANŠTÍ PATRIOTI. Hlavním cílem naší činnosti je sdružovat občany se zájmem o Rokycany a jejich okolí, ochrana a obnova místního kulturního a přírodního bohatství, ochrana přírody a krajiny. Na našich stránkách Vás postupně chceme seznamovat se zajímavými kapitolami z historie Rokycan, naleznete zde malou rokycanskou encyklopedii Rokypedie, ale i mnoho dalších odkazů v podobě webového rozcestníku. Protože víme, jaký zájem budí historické fotografie a pohlednice, zveřejňujeme zde nám dostupné materiály. Máte-li zájem zúčastňovat se naší činnosti, kontaktujte nás pomocí e-mailu info(zavináč)rokycanstipatrioti.cz. Najdete nás na Facebooku.

projít na článek

Ahoj všichni!

Vítejte ve WordPressu. Toto je váš první příspěvek. Můžete ho upravit, nebo smazat a postupně pak začít s tvorbou vlastního webu. The post Ahoj všichni! first appeared on Martin Peřina.

projít na článek

Ahoj všichni!

Vítejte ve WordPressu. Toto je váš první příspěvek. Můžete ho upravit, nebo smazat a postupně pak začít s tvorbou vlastního webu. Článek Ahoj všichni! se nejdříve objevil na Acrone.

projít na článek

Ahoj všichni!

Vítejte ve WordPressu. Toto je váš první příspěvek. Můžete ho upravit, nebo smazat a postupně pak začít s tvorbou vlastního webu. The post Ahoj všichni! first appeared on Radhošťský rybník.

projít na článek

Big Farm přes celou obrazovku

Vítejte na našem blogu, milí čtenáři! Dnes se podíváme na jednu z nejoblíbenějších online farmářských her Big Farm. Pokud jste někdy snili o vlastním statku a budování prosperujícího hospodářství, pak je tato hra právě pro vás! Ponořte se do světa rozman

projít na článek

Spolek soudních znalců České republiky

Vítejte na webu Spolku soudních znalců České republiky. Hlavním posláním portálu je zvyšování kvality odborné informovanosti soudních znalců, najdete zde kontakty na soudní znalce a informace pro laickou i odbornou veřejnost. Část určená členům je dostup

projít na článek