Vítejte v novém školním roce

Vítejte v novém školním roce! Puštík je opět tu, aby vám pomohl. Může vám pomoci nejen s platbami kroužků, ale může třeba přispět na výtvarné potřeby. Pokud potřebujete od Puštíka pomocnou ruku, obraťte se na [email protected] nebo [email protected]. Přejeme všem školákům i rodičům hlavně hodně zdraví.

projít na článek

Prodej ve školním zahradnictví

ZMĚNY V PROSINCOVÉ OTEVÍRACÍ DOBĚ 15.12. 10:00 - 13:0021.12. 10:00 - 12:00 22.12. - 5.1. ZAVŘENO Ostatní dny běžná otevírací doba. V NOVÉM ROCE SE NA VÁS OPĚT BUDEME TĚŠIT OD 8.1. 2024.

projít na článek

Vítejte v medovém ráji!

Vítejte v medovém ráji! Dnes bychom chtěli přispět posledním víčkem do včelařské edice.   Každá plástev, každá kapka medu je zázrakem přírody. Včely neúnavně sbírají nektar z květů a následně jej zpracovávají v úlu na to nejlahodnější a nejzdravější, co

projít na článek

Vítejte na našem novém webu!

Spustili jsme novou internetovou prezentaci, na které najdete kromě obvyklého výčtu služeb i přehled aktualit. Budeme Vás informovat o probíhajících akcích nebo nových službách, které připravujeme.

projít na článek

Vánoce začínají v Křišťálovém údolí...

...takže opět vítejte u nás v údolí řeky Jizery, vítejte v Hubálově. A opět si budete moci zasoutěžit, tentokrát spíš o menší, zato roztomilejší a s láskou vyrobený, "betlémeček" v závěsné baňce.

projít na článek

Hezký nový rok 2021

Vítáme Vás v Novém roce, Stejně jako vy, tak jsme se těšili, že bude po novém roce situace lepší a že se opět budeme moci setkávat. Stávající vládní opatření a stále se plnící nemocnice nám zatím nedávají prostor ani k tomu, abychom o termínu zahájení mo

projít na článek