Vize českého pohřebnictví 2050

Ze vzniku spolku Poslední stopa máme ohromnou radost. Už skoro desetiletí prošlapáváme cestu českému přírodnímu pohřebnictví, ale dosud tu chyběla organizace, která by se věnovala změnám legislativy. A teď ta organizace nejen existuje, ale navíc ji tvoří tak nadaní, schopní, zajímaví a po všech stránkách svěží lidé, že vůbec nepochybujeme o tom, že české pohřebnictví promění.

projít na článek

Přírodní pohřebnictví

CO POJMEM “PŘÍRODNÍ POHŘEBNICTVÍ” VLASTNĚ MYSLÍME? Pohřbívání v souladu a s respektem k přírodě, bez plastových květin a věnců, pod širým nebem, třeba v recyklovatelné, papírové či proutěné urně. Rozloučení, které může probíhat jak v rámci hřbitova n

projít na článek

Magická Slova Mistrů Života: Volné čtení Vize

Dříve než se cokoliv stane, dříve než se cokoliv vytvoří, dříve než můžete užívat plodů své práce, dříve než můžete žít život svých představ, dříve než budete žít v domě svých snů, dříve než najdete partnera Vašeho života, dříve než se stanete Mistry svéh

projít na článek

Zemřel RNDr. František Kotlaba, CSc.

S lítostí potvrzujeme smutnou zprávu o úmrtí předního českého mykologa, Jihočecha Františka Kotlaby…

projít na článek

VIDEO: Truck Trial Černuc 2015

Máme pro vás sestřih z dalšího závodu Českého Truck Trilu 2015, který se konal v Černuci u Velvar a kde jsme skončili na třetím místě.

projít na článek

VIDEO: Truck Trial Jihlava 2015

Videosestřih ze třetího závodu Českého Truck Trialu 2015, který se pořádal 6. a 7. června v Jihlavě. Posádka Jan Šebor/Jiří Vopalecký skončili na druhém místě v kategorii S2.

projít na článek