Vizitka školy - maturitní zkoušky

Všichni naši maturanti se úspěšně zhostili písemné části maturitní zkoušky - z písemných prací i z didaktických testů všichni prospěli. Blahopřejeme.

projít na článek

Na maturitní ples

Maturitní ples se blíží, tak co s tím? Poradíme, co si vzít na sebe podle etikety a zůstat cool. Tmavý jednobarevný pánský oblek je povinným dress codem. Kvalitní bílá košile s dlouhým rukávem vydrží i maturitní zkoušku a doprovodí Vás i na vysokou.

projít na článek

Maturitní ples BOND 4. A

Maturitní ples třídy 4. A se konal sice před měsícem, ale dle reakcí popsaných níže si všichni rádi zavzpomínají....Akce, napětí a radost. Tato tři slova vystihují páteční večer 7. února 2020.

projít na článek

Maturitní ples oktávy 2020

 24. ledna, po dlouhých měsících napjatého očekávání, konečně nadešel TEN večer. Maturitní ples oktávy. S blížícím se datem se stupňovala  nervozita, nadšení, ale u některých i lhostejnost.

projít na článek

Úspěšné maturitní didaktické testy

Stání maturitní didaktické testy zvládli všichni naši maturanti úspěšně! Výsledky dostanou dnes na zahájeném týdenním maturitním soustředění. Blahopřejeme!

projít na článek

Den otevřených dveří vsobotu 2.12.2023

Vážení uchazeči, vážení rodiče, zveme vás na den otevřených dveří, které naše škola pořádá: v sobotu 2. 12. 2023 od 8:00 do 13:00 h V případě, že vám nepřízeň počasí znemožní nás navštívit, zde máte odkaz na další dny otevřených dveří v lednu 2024 (13.

projít na článek