Vlastní podnikání s nemovitostmi? Jděte na to chytře

V dnešní době mnoho lidí sní o vlastním podnikání. Pokud ani vy v tomto směru nezaostáváte, určitě zvažujete různé oblasti, ve kterých je možné se dostatečně seberealizovat a zároveň vydělat i potřebné peníze. V tomto směru se jako ideální varianta jeví zprostředkování bydlení, protože máte jistotu, že o práci nebude nikdy nouze. Lid...Read more The post Vlastní podnikání s nemovitostmi? Jděte na to chytře appeared first on Mobilní domy celoroční zateplené a k trvalému bydlení.

projít na článek

Trh s nemovitostmi nastartoval k růstu

 Po propadu posledních let se trh s nemovitostmi na kanárských ostrovech probudil. 

projít na článek

Jak získat peníze na rozjezd podnikání?

Prakticky žádné podnikání se neobejde bez počáteční investice. Jak velká bude záleží především na druhu podnikání, stejně tak jako to, za jak dlouho se vám vložené peníze vrátí. Banka přitom není jedinou možností, kde vstupní kapitál sehnat. ...

projít na článek

Byznys našich klientů: Firemní vzdělávání a digitalizace firem s Václavem Vařílkem

Václav Vařílek se začal o vzdělávání zajímat už v 15 letech, kdy naprogramoval vlastní portál s návody a tutoriály o počítačích a IT. Jeho společnost be Productivv, s.r.o. se zaměřuje na vzdělávání firem a digitalizaci firemních procesů. Začátek podnikání

projít na článek

5 důvodů proč si koupit chytré hodinky nebo fitness náramek

Jste amatér fitness? Pokud chcete průběžně cvičit a kontrolovat svůj pokrok a sledovat reakce vašeho těla, možná budete potřebovat extrémně funkční fitness náramek nebo chytré hodinky. Přinášíme vám 5 důvodů, proč si je koupit.

projít na článek

Jak vyřešit dluhy z podnikání?

Přišlo na vás období, kdy jste chtěli být svým pánem a vrhli jste se do podnikání? Většinou si hned na počátku potřebujete zařídit dílnu, kancelář, materiál pracovní stroje nebo nářadí a tyto věci něco stojí.

projít na článek