Vlnitá lepenka nově v sortimentu

Igepa nově nabízí dvouvrstvou vlnitou lepenku (vlna C ), 240 g/m2 a třívrstvou lepenku vhodnou na proložky (vlna B ) Jedná se o univerzální flexibilní obalový materiál. Chrání proti otřesům, nárazům a poškrábání. Používá se k oddělní a zakrytí zboží nebo v případě třívrstvé lepenky jako jako prokladový materiál pro stabilizaci zboží při přepravě palet. Více informací ZDE.

projít na článek

Nové skládačkové lepenky

Rozšiřujeme nabídku skládačkových lepenek ve výborné kvalitě. Nově v sortimentu najdete GC1 Spark a GC2 Allyking. Spark GC1 Několikrát natíraná lepenka typu GC1 s bílou rubovou stranou a vysokou pevností. Vysoká tuhost, pevnost v ohybu, výborné tiskové vý

projít na článek

AKCE - za nákup Strong Board lepenky GD2 XXL obálky na kalendáře

Nakupte od 19. 10. do 30. 11. skládačkovou lepenku Strong Board GD2 a získejte zdarma XXL zásilkové obálky na kalendáře! Skládačková lepenka Strong Board GD2 nově v sortimentu. Více informací o XXL zásilkových obálkách na kalendáře najdete ZDE.

projít na článek

AKCE - paletový vozík Toyota za nákup Multi Print GD2

Nakupte od 1. do 31. 10. skládačkovou lepenku Multi Print GD2 a získejte voucher do Mall.cz nebo ruční paletový vozík Toyota! Skládačková lepenka Multi Print GD2 nově v sortimentu Igepa!

projít na článek

Šedá strojní lepenka za skvělou cenu!

100% recyklovaná strojní lepenka nyní za 14,20 Kč/kg, v gramážích 560 a 630 g/m2, široké i úzké dráze.  

projít na článek

Tiskárny OKI nově v sortimentu Igepa

Od podzimu 2017 najdete v našem sortimentu profesionální produkční tiskárny OKI Color Painter.  

projít na článek